Numerologija i astrologija

• Začetnik teme Začetnik teme X 7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svima!

Ovakva tumacenja ne naplacujem niti cu ih ikada naplacivati. Svima cu Vam odgovoriti. Posto koristim racunar na poslu mogu da Vam pisem samo dok "radim" (od ponendeljka do petka). A pritom nam je proslog petka nestalo vremena.

Danas do 17h skoro svi cete dobiti odgovor, posebno dr jer je rodjen istog dana kao i ja (samo sto sam ja malo mladja od njega).

Pozdrav.

X 7

X 7:
Pozdrav svima!

Ovakva tumacenja ne naplacujem niti cu ih ikada naplacivati. Svima cu Vam odgovoriti. Posto koristim racunar na poslu mogu da Vam pisem samo dok "radim" (od ponendeljka do petka). A pritom nam je proslog petka nestalo vremena.

Danas do 17h skoro svi cete dobiti odgovor, posebno dr jer je rodjen istog dana kao i ja (samo sto sam ja malo mladja od njega).

Pozdrav.

X 7

Jupiiiii!!!!
Evo onda i mene- 30. 04. 1977.
Pozdrav

X 7:
Pozdrav svima!

Pozdrav.

X 7
Hvala najlepse,samo ja sam zensko! :D
Srecna Nova Godina i sve najbolje! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back