rockstena
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
Cao zene,interesuje me da li volite celave muskarce kada kazem celave mislim na prirodno celave ili volite kratko osisane tipove,ili oboje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao zene,interesuje me da li volite celave muskarce kada kazem celave mislim na prirodno celave ili volite kratko osisane tipove,ili oboje?
sve je ok, dok nema mini val i blajhanu kosicu
i one frizurice natapirane u stilu osamdesetih. a izgleda da se vraca taj stil u poslednje vreme, sve vise muskaraca tako obucenih i ocesljanih vidim, ko da su sveze izasli iz vremeplova ili neke pukotine u prostor-vremenusve je ok, dok nema mini val i blajhanu kosicu
i one frizurice natapirane u stilu osamdesetih. a izgleda da se vraca taj stil u poslednje vreme, sve vise muskaraca tako obucenih i ocesljanih vidim, ko da su sveze izasli iz vremeplova ili neke pukotine u prostor-vremenu![]()
znaci,samo neka je musko?
Naravno, ali već dužina kite nije za zanemarivanje.Potpuno mi je nevazna duzina kose.
u poslednje vreme cenim na keca,ali dole,gore moze i tarzanku sa plavim pramenovima,pogotovu ako nosi kapu
Zini da ti kazem, umesto nje.gde dole i gde gore?![]()
pa donekle i odnekle,kako ne znas,a nekle nije lose kad je na kecagde dole i gde gore?![]()
ne,ne vise sam imala na umu krace verzije.