nudizam

I sad ja treba da se pokrijem carsavom sto volim povremeno da odem i na nudisticke plaze :prstic:
ali iskljucivo u inostranstvu .
I imam vise od 30 :zplez:
Jednostavno , osecaj stapanja sa prirodom, morem.... je sasvim drugaciji ... ali je sigurno da nisam prevazisla balkanski sindrom i ne bi otisla tamo sa familijom
a jos manje sa prijateljima.
Tek infa radi ... tamo niko nikog ni ne gleda

Bravo ivab10,
U potpunost se slazem stobom, taj osecaj kad ugjes u vodi i plivas je nezamenljiv... a i tacno je i to da te niko ne samara jer si gol

Pozdrav i podrsku nudista :))

- - - - - - - - - -

Takogje i ja

Ja imam dugogodišnju neostvarenu želju da provedem neki odmor na nudističkoj plaži.
To jest, plaža ne mora da bude zvanično nudistička, ali ja želim da odmor na plaži provedem nudistički.

Ali kad počnem da mislim o pojedinostima i realnosti, uvek mi se sloši kad pomislim na sve one otromboljene telesine (stari ljudi) sa jedne strane, i homosexualce sa druge strane, koji se uglavnom (tako čujem) okupljaju na nudističkim plažama.

Ono što ja imam u mašti je široka peščana plaža, gde ima dovoljno mesta da između ljudi bude velika razdaljina tako da jedni drugima budemo samo udaljene ljudske figure,
i da mogu da stojim, hodam, ili ležim, i da se osetim samim i neposmatranim, i da mogu da osetim bridenje kože pod sunčevim zracima, i strujanje vazduha na oslobođenom telu.

957825494.gif

Ahahahahahaha :D

Back