Nudizam

..., znam jednog našeg šo tamo radi u Beč na vodi......jedan starac umro juče, danas....išao na nudistički na Adi i čim je zakoračio u vodu preminuo...ne znam Ša je Teo sa štakama go u vodi....da vesla...jbga...

Toples mi je dosta. Nekako mi gacice fale. Ali ne idem ciljano na plaze gde je toples dozvoljen. Volim da nosim bikinije.
A na nudistickoj plazi sam bila samo jednom, protiv svoje volje.
Bio je avgust i tek sam pocela da radim u bivsoj firmi. Sef nas za vikend sve zove na Dunav, pravi rostilj, kupacemo se, slusacemo muziku i ostacemo dugo.
Dolazim na mesto sastajanja, jos nemam auto, pa idem sa Kathi. Tamo nas docekuju vec goli direktor, njegova zena, moj sef odeljenja i njegova zena, kolega s kojim delim kancelariju i jos puno njih i svi hoce da me pozdrave zagrljajem i poljupcima. Poslednje sto sam zelela da vidim su bili shefovi i kolege bez gaca. :sad2:

i sta je bilo, jesi se i ti skinula :))

i sta je bilo, jesi se i ti skinula :))
Nisam. A nisu me ni pitali zasto ne. Bili su fini. :)
Da su to bili neki potpuni stranci uopste se ne bih obazirala, a ovako sam ostala zatecena i bilo mi je nekako neocekivano i preintimno.
Jos sam se sirota sklanjala kao najveca seLanka, pa kao legnem da se suncam, a sef odeljenja stane pored peskira, hoce da prica sa mnom, a ja ga onako moram gledati iz zablje perspektive... :sad2: Pa kao trazim nesto po tasni, pa kao se mazem, samo da ne moram gledati u njegovom pravcu. Na kraju ustanem, sta cu. :D

Pa i osecala sam se tragikomicno. :lol:

Vas dvojica manijaka od gore - zene se retko kada uzbudjuju na tamo neko nago musko telo. Ciljano, na tacno odredjenog tipa, to da, ali ovako neki golaci, to retko. :p

Bambi, kolko si ostao u toj firmi.. esi osetio da ste puno blizi posle tog druzenja
Osto sam 5 godina, ali vise nisam iso na te FKK happeninge i bio sam mnogo asocijalan po tom pitanju. :p
Ali sam se petkom, nakon posla, uvek s njima nalazila u Deliju na Naschmarktu. Dobro su drustvo bili. :) Nasi (Srbi, Bosanci, Hrvati, cak i jedan Slovenac. Igrom slucaja taj Slovenac radi u istoj firmi gde i moj muz. :) ) i Austrijanci, zmesano.

Osto sam 5 godina, ali vise nisam iso na te FKK happeninge i bio sam mnogo asocijalan po tom pitanju. :p
Ali sam se petkom, nakon posla, uvek s njima nalazila u Deliju na Naschmarktu. Dobro su drustvo bili. :) Nasi (Srbi, Bosanci, Hrvati, cak i jedan Slovenac. Igrom slucaja taj Slovenac radi u istoj firmi gde i moj muz. :) ) i Austrijanci, zmesano.
Bila na tv-u neka reportaža sa te pijace, dopala mi se pa smo je posetili. Jeste da je bio radni dan i posle podne, pa je možda i zbog toga, sve u svemu imala sam osećaj da sam na nekom bazaru na Bliskom istoku.:trlja:
Jedva sam našla onu austrijsku prodavnicu zbog koje sam tu i došla.

Bila na tv-u neka reportaža sa te pijace, dopala mi se pa smo je posetili. Jeste da je bio radni dan i posle podne, pa je možda i zbog toga, sve u svemu imala sam osećaj da sam na nekom bazaru na Bliskom istoku.:trlja:
Jedva sam našla onu austrijsku prodavnicu zbog koje sam tu i došla.
Da, lici na bazar. :) Mesavina bliskoistocnih radnjica i tezgi sa modernim kaficima i muzikom.

Da, lici na bazar. :) Mesavina bliskoistocnih radnjica i tezgi sa modernim kaficima i muzikom.
Još jedno mesto koje stavljam na listu za posetiti :).
Nego da se vratim temi, stvarno si bila na plaži sa gologuzim šefovima i nisi se skinula?!
ccc... kakva bezdušnica, a oni jadni ceo hepening i organizovali radi tebe :lol:

Pa i osecala sam se tragikomicno. :lol:

Vas dvojica manijaka od gore - zene se retko kada uzbudjuju na tamo neko nago musko telo. Ciljano, na tacno odredjenog tipa, to da, ali ovako neki golaci, to retko. :p
Što su samo njih dvojica manijaci, a šta je s nama ostalima, kakva je to sad diskriminacija?

Nisam bio na nudističkoj plaži, jesam se kupao i sunčao nag i mogu vam reći da je neuporedivo bolje nego sa šorcem-gaćama. Generalno sam nag kad god mogu, sad sam samo u gaćama mada šuri sa terase.

Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?

Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti? :)

Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?
bilo je smisla krajem šezdesetih kad su se razbijali tabui, ono kao valjda da se dokaže nešto
al danas nekako nema smisla
nisam nudista, nemam neko preterano lepo mišljenje o oklembešenim kitama i sisama šezdesetogodišnjaka...misim ja nešto nisam primetio mlađe ljude da tako paradiraju
nisam bio, al sam pre pešesedam godina bio na oranž biču gde je odma tu preko stene bila nudistička plaža i nije da sam virkao, al sam bacio pogled nemajući pojma da je to tamo i bio sam zgrožen količinom staraca

bio sam na FKK ali mi se ne svidja.dok sam imao kucu na moru radije sam Isao na divlje zabacene plaze.tamo je sasvim drugi tip ljudi a i intimnije je.onaj ko nije plivao bez kupaceg ne zna sta je uzitak.suncanje manje-vise.naravno tad sam bio mlad.sada ne bi da zagadjujem okolinu.:)

Back