Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je nesto taj nudizam bezveze. Ok kapiram suncanja radi i sl, ali ja sam muskarac i reagujem kada vidim goolo doope. I ne zelim da sam stavljen u situaciju gde treba sebe psihicki da kastram kako bih pokazivao da sam civilizovan i moderan.
a kako resavas problem na "redovnoj" plazi kad vidis cicu sa ultra mini tangicama?
msm...i tu je doope na izvol'te...![]()
A zasto bi vam skakao malisan ?Po tome ispada da i na tekstilnoj plazi kada vidite dobru guzu vama skace..Iz onoga sto ja znam i imam informacije, zabluda je da su na nude plazama sve vagine vlazen i svi penisi u erekciji.Niti muskarci idu sa dignutim kitama.Moja drugarica je nudista godinama .Na nudisticke plaze idu parovi i porodice..Suncaju se i kupaju i svako gleda svoja posla i na gola tela se priviknes i ne obracas paznju..Nisam bila u nudistickom kampu , ali sam bila u skrajnutim plazicama i u uvalicama medju stenama i osecaj je poseban a na redovnim plazama znam da kada otplivam dalje od obale u vodi skinem kostim, oba dela ili samo gornji..bas me briga..
naravno, pre nego izadjem iz vode obucem kostim
Ako se vidi baš, baš, baš dobra onda i skače, pa ne patimo od erektivne disfunkcije, hvala onom gore![]()
Ali ako ti se diže na svaku koja prođe, onda si već paćenik...
I da, lep je osećaj plivati go
P.S. video sam na drugoj strani pominješ Adama i Evu, nemoj to da radiš, navući ćeš one sa religije, na*ebali smo![]()
Da li ste bili u nudistickom kampu ili mozda radili tamo.?
Ide leto pa da vidimo sta mislite o nudizmu ? Valja li to![]()
volim nudizam, ne volim egzibicionizam
tanka je crta izmedju, a vecina na drugoj strani
nude da, ali tamo gde nije prometno
Da li ste bili u nudistickom kampu ili mozda radili tamo.?
Nudizam na javnim plazama je fora, jer sto da se skines kad te niko ne vidi... Prilazio sam curama bez brusa na plazama, i mogu reci da uopste nisu lake, jer valjda te koje vole da su atrektivne jesu teze za osvojiti...Da li ste bili u nudistickom kampu ili mozda radili tamo.?