Nudisti - fkk

Nudisti/FFK

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
Zanimljivo na tim plazama da nitko nema dlaka po sebi,niti po nogama,rukama,prsima,dupetu. Ma nigdi dlaku da ugledas osim na glavi,tocno me bilo sramota se skinuti medu njima obak dlakava u pm.....:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: uredan narod
На нудистичкој се ваљда и „шумски трокут” рачуна у мудантине... па још акo је шума доообро олистала то му дође нешто као „грени пентис”. :rotf:

Fat Man Lol GIF by Tennis TV

За неке појаве сам скроз либералан за друге конзервативан. Могу као стрејт лик да одем у геј клуб, попијем пиће, слушам мало електронике, нико ми не смета или Дрег шоу., супер сам се провео. Али, да идем го по плажи, не. По кући, да. Пред својом женом, да. Напољу, не.

Prije sam bio na FKK plažama itd. Ali zadnjih godina iskreno ne. Kod mene čak i banje imaju sa FKK. Davno prije sam išao. Zadnjih godina ne, ono nema se vremena, mrsko itd. I sad kad budem na moru, najmanje mora vidim. Aj, tamo, aj ovamo, de ovo, de ono. Možda kad u penziju odem, opet se stari krokodil skine.

Elem, ne znam gde bi drugde postavila ovu temu, ne tiče se LjiSa, mislim da je ovde najbolje.
1. Da li ste išli, planirate, kakav je osećaj? Zašto niste? ;)
2. Generalno, volite li da ste nagi ? (naravno kada T dozvoljavaju) Pred ukućanima?
3. Mislite li da je to sloboda, da je postavljen standard kojeg treba sačuvati (to da postoje takve plaže), ili ste protiv?
4. Mislite li da je nudizam i naturizam izašao iz mode i da su ljudi sve "konzervativniji" danas?

Pogledajte prilog 1216917

nisam išla niti planirala! Iako trebam priznati da kad sam na moru odem u duboku i skinem gatje čvrsto ih držim u ruci i molim boga da ih ne ispustim jer bi onda imala ogroman problem kako izaći iz vode ! Volim se gola kupati i ko kaže da ne voli taj osjecaj jednostavno laze !

U te kampove ili odjele za nudiste nebih me niko mogao natjerati jednostavno mi se ne dopada ambijent previše golih ali sam uvjek za ako je otudjena plaža ili zgodan prilaz u vodu i da sam sama

nisam išla niti planirala! Iako trebam priznati da kad sam na moru odem u duboku i skinem gatje čvrsto ih držim u ruci i molim boga da ih ne ispustim jer bi onda imala ogroman problem kako izaći iz vode ! Volim se gola kupati i ko kaže da ne voli taj osjecaj jednostavno laze !

U te kampove ili odjele za nudiste nebih me niko mogao natjerati jednostavno mi se ne dopada ambijent previše golih ali sam uvjek za ako je otudjena plaža ili zgodan prilaz u vodu i da sam sama
Zavezi ih oko ruke 😁

Prije sam bio na FKK plažama itd. Ali zadnjih godina iskreno ne. Kod mene čak i banje imaju sa FKK. Davno prije sam išao. Zadnjih godina ne, ono nema se vremena, mrsko itd. I sad kad budem na moru, najmanje mora vidim. Aj, tamo, aj ovamo, de ovo, de ono. Možda kad u penziju odem, opet se stari krokodil skine.

mladicu, pusti kokrodile i odaberi neko bolje drustvo za skidanje :zkez:

Poslednja izmena:

Back