Nudisti - fkk

Nudisti/FFK

• Ukupno glasova
    10
  • Anketa je zatvorena .
Išao, više puta, nažalost ovde u BG ima samo ono jedno parčence na Adi i to je sve. Mnogo mi je lepše bio na FKK plaži na Lošinju. Ova zemlja nije dobro utočište za ljubitelje naturizma, ali čim pređeš granicu stvari postanu bolje. Osećaj je, naravno, odličan.

Da, volim. Pričinjava mi zadovoljstvo. Pred ukućanima, kojih ima ukupno jedan i to je otac, ne svakodnevno (to više praktikujem kad sam sâm kod kuće), ali smo bili obojica na pomenutoj FKK plaži na Lošinju.

Zavisi od pojedinca. Nekome uopšte ne predstavlja osećaj slobode niti zadovoljstvo, a nekome se mnogo sviđa. I sve je to u redu dokle god niko nikog ne vređa i ne omalovažava zbog drugačijeg mišljenja (a susretao sam se i s tim, nažalost). Samo mi je od srca žao što je ovde tako slabo razvijena zajednica, a u ne tako dalekim zemljama (Češka npr.) sam viđao velike izlete naturista koji grupno odu na neki izlet u prirodu, poskidaju prnje, bleje i uživaju.

Ne mislim. Sve konzervativniji? Može samo obrnuto da bude.

Dakle, meni lično se dopada cela stvar, samo što ovo nije prava zemlja za ljubitelje toga.

2018. sam na Lošinju upoznao dve naše žene, jedna oko 50 a druga oko 30 godina, neke rođake koje su došle malo da se sunčaju i brčkaju bez kupaćeg kostima, i nismo se nešto bogzna kako sprijateljili ali jesmo prozborili reč-dve. Zanimljivo je kad upoznaješ nekog i vidiš ga po prvi put a oboje ste goli... kao da u startu padnu neke barijere i imaš jednu prepreku manje kod upoznavanja.
moja porodica ide na nudo plazu

Koja je plaža u pitanju na lošinju
Na južnoj obali ostrva, odmah pored Borika, u blizini Sunčane uvale.

1754267032023.png

Back