Nudim-Tražim

Rekli su 3-4 godine, kako treba isturpijati,jel treba skinuti ceo crni sloj sa njega ili samo blago okolo da lakše probije.

Turpijas bocnu stranu,dok se ne pojavi unutrasnjost semena,plitko ga posejes,blago pritisnes i zalijes,ali ne preterano.Pokrijes najlon kesom koju izbuskas da ima vazduha i na toplo i svetlo mesto ga drzis.Povremeno luftiras,otvoris na 5 min,proveris da li mu treba vode.Sretno,i javi da li je uspelo!!!

:rotf::super:
Evo ja cu i ove godine da zapocnem.
Nudim seme Zinnia pepermint i seme pasiflore craeuele (sveze sa moje biljke ubrane) za uzvrat moze bilo koje seme vishegodishnjih bashtenskih ili drveca, tropskih, zanimljivih jednogodishnjih ili pelcera itd. .........nekih koje nemam.
Samo se nadam da nece biti ko proshle gde sam ja poslala brdo semenki a niko nije imao nishta za uzvrat.. to i nije neka menjaza:confused:

:heart:

Jel hocesh seme pasiflore (poshalji adres na pp) cinije vishe nemam. A dature sam posejala 100 puta do sad imam jednu malu palmicu ostale sam poklonila, ako imash josh koji kliker, neki lepi:mrgreen: Shalim se;)

Salim se naravno mada bi voleo videti mlade i vredne forumase kako motikaju po suncu zapeklim brazdama,a danasnjica bezi od motike i rada ko djavo od krsta. :)

Potrebno seme duvana bgd i sira okolina.Guglao sam na netu ali je samo jedna adresa gde se prodaje na veliko.

Poklanjam ili menjam za nesto zanimljivo(vec ako neko nesto ima), Yucca reznicu od oko 1m, pustila korenje u vodi. Predaja ili razmena po dogovoru negde u BG-u.
Pozdrav svima
ATTACH]ixx

Prilozi

• 292633_3114665585817_762079400_n.jpg
    292633_3114665585817_762079400_n.jpg
    27,7 KB · Pregleda: 22
Poslednja izmena:
Ове године сам и ја направио резницу Јуке и поклонио комшиници. Додуше није пустила корење док је била у води јер сам се плашио да не иструли од много дана у води и недуго после забио сам је у саксију са земљом. Не знам јел жива нисам ни питао.

Back