Mačevalac
Aktivan član
- Poruka
- 1.151
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зоран Ђинђић је 1000 пута већи родољуб од Алека Муслијуа који би о рођену мајку продао за паре.Za zapadnjake su i Zoran Djindjić i Vojislav Koštunica bili velikosrpski nacioalinsti.
Moguće ali moja intencija nijua bila da pravim gradaciju među političarima u pogledu patriotizma nego o stavu zapadnjaka prema Srbima.Taj stav je očigledno neprijateljski i samim tim svaki srpski političar koji se i u najminimalnijem obliku zalaže za srpske nacionalne interese od zapadnjaka će biti etiketiran kao nacionalista ili ultranacionalista,čvrstorukaš,proruski diktator i sl.Зоран Ђинђић је 1000 пута већи родољуб од Алека Муслијуа који би о рођену мајку продао за паре.
Koji su to "srpski nacionalni interesi" ?.. i koje ostvaruje Vučić ?Moguće ali moja intencija nijua bila da pravim gradaciju među političarima u pogledu patriotizma nego o stavu zapadnjaka prema Srbima.Taj stav je očigledno neprijateljski i samim tim svaki srpski političar koji se i u najminimalnijem obliku zalaže za srpske nacionalne interese od zapadnjaka će biti etiketiran kao nacionalista ili ultranacionalista,čvrstorukaš,proruski diktator i sl.
Nepriznavanje Kosova i Metohije kao suverene države,podrška samostalnosti Republici Srpskoj u okvirima njene ustavne pozicije,podrška Srbima Crne Gore i s tim u vezi odbijanje uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji.Koji su to "srpski nacionalni interesi" ?.. i koje ostvaruje Vučić ?
A put u EU ?Nepriznavanje Kosova i Metohije kao suverene države,podrška samostalnosti Republici Srpskoj u okvirima njene ustavne pozicije,podrška Srbima Crne Gore i s tim u vezi odbijanje uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji.
Put u EU jeste uslovljen odustankom od zalaganja za nacionalne interese.A put u EU ?
Sve što si naveo je posrtanje i skretanje sa tog puta.
To nije baš tačno. Tj. tako to režim predstavlja.Put u EU jeste uslovljen odustankom od zalaganja za nacionalne interese.
Текст је објавио РТ.Malo sam istražio i došao do zaključka da NSPM sa kog je vest preneta izmišlja neke stvari. To je najverovatniji spin ovog intervjua koji su novinari imali sa samim Vučićem:
https://nypost.com/2025/08/24/opini...erbian-president-aleksandar-vucic-to-succeed/
Tekst se završava ovim rečima, ali izjavu iz naslova nisam uspeo da nađem:
The West must, if only to avoid being sucked in by this crisis spiraling out of control and singeing the region, use its leverage with Serbia to urge Vučić and the legitimate protesters to enter a dialogue.
Ako to nije to, neka me neko ispravi.
Не мора значи. Морамо наћи неки суживот са њима ипак. Ако не можемо најебасмо.Moguće ali moja intencija nijua bila da pravim gradaciju među političarima u pogledu patriotizma nego o stavu zapadnjaka prema Srbima.Taj stav je očigledno neprijateljski i samim tim svaki srpski političar koji se i u najminimalnijem obliku zalaže za srpske nacionalne interese od zapadnjaka će biti etiketiran kao nacionalista ili ultranacionalista,čvrstorukaš,proruski diktator i sl.
Њима је битније да им неко завршава послове овде.Ako je tačno, kako me živciraju.
Dakle, opet neka ideologija, što je bitno d li smo nacionalisti ili ne, kada želimo demokratiju !
Naod nije ni za kakvu ideologiju ovog puta, neko je možda za kralja, neko voli EU, neko Rusiju, ali bunt naroda je ka tome da se skinu lopovi, da se ne iyvlač ogromne pare iz budžeta, da odgovaraju koji su činili nedela, da se ne rasprod zemlja, da se ne rasprodaje EPS i ostale bitne državne kompanije, vode, šume, reke, vode, da ne budemo rudarska kolonije , da ne propadaju dalje bolnice, zdravstvo, školstvo
to su sve praktične stvari !!
O ideologiji posle kada se skinu lopovi
Ako je tačno, kako me živciraju.
Dakle, opet neka ideologija, što je bitno d li smo nacionalisti ili ne, kada želimo demokratiju !
Naod nije ni za kakvu ideologiju ovog puta, neko je možda za kralja, neko voli EU, neko Rusiju, ali bunt naroda je ka tome da se skinu lopovi, da se ne iyvlač ogromne pare iz budžeta, da odgovaraju koji su činili nedela, da se ne rasprod zemlja, da se ne rasprodaje EPS i ostale bitne državne kompanije, vode, šume, reke, vode, da ne budemo rudarska kolonije , da ne propadaju dalje bolnice, zdravstvo, školstvo
to su sve praktične stvari !!
O ideologiji posle kada se skinu lopovi
Ne možeš sarađivati sa onima koji hoće da te ubiju.Možeš da im se čepiš.možeš da dubiš na glavi ali oni imaju svoj interes a ako im je interes da tebe nema onda ti je takav stav uzaludan.Не мора значи. Морамо наћи неки суживот са њима ипак. Ако не можемо најебасмо.
Volim uvek da proverim sve te navode naših medija, jer često umeju masno da slažu.Текст је објавио РТ.
НСПМ је пренео.
Све је могуће.