NS: Pregazio devojku, pa pobegao

daj link o toj izjavi o prostrelnoj rani

pisalo je da je konobarica koju je gazda poslao po cigare, cak su joj pare bile u ruci

dake, posalje je po cigare, udje u dzip koji tuda ide velikom brzinom, upucaju je, izbace idzipa koji tuda ide velikom brzinom, i jos joj pare ostanu u ruci???

muka mi je od ovakvih tema, tj zao mi je. pa jos kad krene preseravanje. ja sam ovde zavrsio

Poslednja izmena:
Mediji su skandalozni! Od gaženja pešaka koji pretrčava ulicu van pešačkog prelaza, prave čitavu krimi priču sa bombastičnim naslovom!

Sude i pre podizanja optužnice, a kamoli pre kraja suđenja. Podgrevaju atmosferu linča, a naivni čitaoci nasedaju i samo dolivaju ulje na vatru izjavama tipa: "ja gi ga seckao na komade", "ja bi ga vešao", "ja bi ga skuvao za ručak"....:dash:

Nije mi jasno jedino zašto Krstarica drži ovako bombastičan, pištoljski naslov?!!! :rtfm:

daj link o toj izjavi o prostrelnoj rani

pisalo je da je konobarica koju je gazda poslao po cigare, cak su joj pare bile u ruci

dake, posalje je po cigare, udje u dzip koji tuda ide velikom brzinom, upucaju je, izbace idzipa koji tuda ide velikom brzinom, i jos joj pare ostanu u ruci???

muka mi je od ovakvih tema, tj zao mi je. pa jos kad krene preseravanje. ja sam ovde zavrsio

Dao sam ja link i izvukao i kvotovao deo o prostrelnoj rani, kasnije je u toj vesti izbacen taj deo .

Postoje jos ostaci nekih clankova gde je navedeno da je prvobitno u izvestaju stajalo da je bila prostrelna rana kao i da je postojao svedok.
http://www.pravda.rs/2014/12/02/poginula-devojka-u-novom-sadu-pretrcavala-ulicu-na-crveno-vozac-dzipa-u-bekstvu/

– Једна жена коју полиција тражи као сведока, рекла је доктору Хитне помоћи да је девојку неко убио, па је избацио из кола, тако да је тај лекар написао да има прострелну рану на глави – додаје извор.

Несрећа се догодила синоћ око 18 часова на новом Сомборском булевару, у насељу Телеп. Још неки очевици су тврдили да су чули пуцњаву

Jos jedan link http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:522259-Konobaricu-udario-auto-vozac-pobegao-na-vratu-i-glavi-povrede-nanete-nasilnim-putem

Lekari hitne pomoći su stigavši na lice mesta za nekoliko minuta, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt. Portparolka ove službe, dr Marija Bursać, izjavila je da se prvobitno mislilo da je reč o saobraćajnoj nesreći, ali da su na devojci, u predelu vrata i glave, vidljive povrede, nanete nasilnim putem.
http://mondo.rs/a750103/Info/Crna-Hronika/Devojka-nije-upucana-vec-pregazena-kolima.html

O upucavanju je bilo i nekih, recimo, zvaničnih izjava. Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać izjavila je za "Blic" da je na telu beživotne devojke pronađena "vidljiva rana od vatrenog oružja

Poslednja izmena:
ŠARAC, GORAN (1982.)
ŠARAC, GORAN (1982.)
Osobni podaci
Prezime: ŠARAC
Ime: GORAN
Nadimak: GOGO
Spol: muški
Datum rođenja: 2. rujna 1982.
Mjesto rođenja: Drniš, Republika Hrvatska
Govori jezike: hrvatski
Državljanstvo: hrvatsko