NS: Pregazio devojku, pa pobegao

Devojka je upucana iz vatrenog oruzja i potom izbacena iz dzipa.

Portparolka Hitne pomoći dr Mirjana Bursać izjavila je za "Blic" da je na telu beživotne devojke pronađena vidljiva rana od vatrenog oružja.
-Lekari Hitne pomoći su na terenu jedino mogli da konstatuju smrt, a još uvek nije poznat indentitet žrtve. Poziv smo dobili u 17.55 sati – kaže dr Bursać.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/515796/Bezivotno-telo-devojke-izbaceno-iz-auta-na-bulevar-u-Novom-Sadu

Интересантна ствар везана за овј случај је писање дневне штампе о максималној казни за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја,где се наводи та је та казна 12 година затвора

Protiv taktiste i još nepoznatog vozača džipa policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za šta je predviđena maksimalna zatvorska kazna od 12 godina

Док је у случају момка који је кантрименом усмртио млдића на Бранковом мосту,за исто кривично дело максимлна казна затвора свега 8 година

???

Интересантна ствар везана за овј случај је писање дневне штампе о максималној казни за тешко дело против безбедности јавног саобраћаја,где се наводи та је та казна 12 година затвора

Protiv taktiste i još nepoznatog vozača džipa policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja za šta je predviđena maksimalna zatvorska kazna od 12 godina

Док је у случају момка који је кантрименом усмртио млдића на Бранковом мосту,за исто кривично дело максимлна казна затвора свега 8 година

???

Zašto taksiste?
Ako sam ja dobro razumeo on je naleteo na telo koje drugo vozilo odbacilo ispred njega?

Нисам видела. Да ли би био љубазан да ми кажеш?

na linku se vidi fotografija, na fotografiji se vidi udaljen pesacki prelaz, ako je linija 1m, onda je oko 8-10 m, inace je 5m zona oko pesackog prelaza gde je moguca krivica vozaca

surovo ali tako je

Poslednja izmena:
na linku se vidi fotografija, na fotografiji se vidi udaljen pesacki prelaz, ako je linija 1m, onda je oko 8-10 m, inace je 5m zona oko pesackog prelaza gde je moguca krivica vozaca

surovo ali tako je

Да се укључим, мада немам никаквих сазнања о томе, али онај у Нишу је, на прелазу, бацио ону несретну девојку
неколико метара, можда и 10 - так, усред дана и центра града....мислим да је слично било и са "Пинк" јуниором...???

- - - - - - - - - -

Taj deo je vrlo rizican jer je veliki pravac i svi voze opusteno ne nadajuci se da ce neko dzampovati pod tockove.

У насељеној зони или граду је мах. брзина 50 км/ч.....тако да...???

По чему је онда било који возач крив? Једино што није стао.

da, i ja sam slicno pomislio.

ali mediji danas igraju svoju igru, pa kako koga zakace ili kako im ko plati ili naredi

za brankov most su danima pisali `ubica` sve dok ga nisu uhvatili u kini!?, a ovaj sto ubi troje na dunavu nije ubica. e, pameti otisla si na raspust

deda - sta da ti kazem, ako je brzo isao u pravu si, makar delimicno, ako nije nisi. prolazio sam kroz ns, i osecao sam se vrlo neprijatno i nesigurno u voznji tim bulevarom.

ps jednom sam bio kada je auto udario zenu na pp. pala je tu gde je udario. da bi neko leteo kroz vazduh mora da bude i brzina i da se pesak krece brzo

Poslednja izmena:
Cinjenica da ovde nesto se ne uklapa, prvo da je u pitanju pretrcavanje preko pesackog, zasto bi vozac dzipa pobegao sa lica mesta i time otezao svoju situaciju jer je zato predvidjena kazna zatvora do 5 god ? Drugo, sta je sa svedocima koji su culi pucnje, izjavom portparola hitne da postoji prostrelna rana ali i znaci nasilja nad zrtvom?

Back