zubcanik razuma Zainteresovan član Poruka 206 12.11.2009. u 20:26 - NPTeorija #51 ja nisam taj koji nesto ovde prosipa zna se i vidi ko sta ovde iznosi ...
nemcoi Aktivan član Poruka 1.406 12.11.2009. u 20:30 - NPTeorija #52 zubcanik razuma: ja nisam taj koji nesto ovde prosipa zna se i vidi ko sta ovde iznosi ... Kliknite za proširenje... Pa jel si ti izjavio da si konto da je neko rekao da reptili zive u unutrasnjosti Zemlje koja je suplja??
zubcanik razuma: ja nisam taj koji nesto ovde prosipa zna se i vidi ko sta ovde iznosi ... Kliknite za proširenje... Pa jel si ti izjavio da si konto da je neko rekao da reptili zive u unutrasnjosti Zemlje koja je suplja??
gost 74285 Domaćin Poruka 4.881 12.11.2009. u 22:13 - NPTeorija #53 milica cobanica: krang apsolutno nista nije dokazao. kao ni ti (ti si tek poseban slucaj). u stvari, kad malo bolje razmislim, jedina rupa gde zive reptili je rupa u tvojoj glavi. Kliknite za proširenje... evo sad cu da mrem od smeha
milica cobanica: krang apsolutno nista nije dokazao. kao ni ti (ti si tek poseban slucaj). u stvari, kad malo bolje razmislim, jedina rupa gde zive reptili je rupa u tvojoj glavi. Kliknite za proširenje... evo sad cu da mrem od smeha