НПМ

zene su u dubini dushe zle i imaju potisnutu mrznju spram musharaca jr zele da imaju i kitu pa se ovako svete onima s kojima nisu a mogle bi da budu

Прича ми друг...
Пре неки дан седи с једном девојком у кафићу. Знају се од раније, помало флертују, помало изазивају једно друго већ неко време...
И провоцирају...
Она је заузета, он баш и није...

И одједном, она му каже нешто типа:
"Ти си Најбољи Погрешни Мушкарац којег знам. Желим те, али никад нећу бити с тобом."
Он јој каже нешто пита:"Добро. Да ли се и даље дружимо?"
Она каже:"Да."
И тако заврши тај део разговора...
Кад су се растајали, она га пољуби тик до усана...

И пита он мене, пошто ја све знам, што значи то НПМ (мада се овде питање своди на то шта жебе сматрају погрешним мушкарцем)?
Ја му рекох да је боље да то пита неку пријатељицу...
Ваљда жене знају...
А ја, због свог незнања и жеље за знањем, питам вас, драге форумашице...
Какав је то Погрешни Мушкарац, а посебно какав је Најбољи Погрешни Мушкарац?
Gde li mi je to ogledalo? Nikad ga nema kad zatreba... :rumenko:
:D

Прича ми друг...
Пре неки дан седи с једном девојком у кафићу. Знају се од раније, помало флертују, помало изазивају једно друго већ неко време...
И провоцирају...
Она је заузета, он баш и није...

И одједном, она му каже нешто типа:
"Ти си Најбољи Погрешни Мушкарац којег знам. Желим те, али никад нећу бити с тобом."
Он јој каже нешто пита:"Добро. Да ли се и даље дружимо?"
Она каже:"Да."
И тако заврши тај део разговора...
Кад су се растајали, она га пољуби тик до усана...

И пита он мене, пошто ја све знам, што значи то НПМ (мада се овде питање своди на то шта жебе сматрају погрешним мушкарцем)?
Ја му рекох да је боље да то пита неку пријатељицу...
Ваљда жене знају...
А ја, због свог незнања и жеље за знањем, питам вас, драге форумашице...
Какав је то Погрешни Мушкарац, а посебно какав је Најбољи Погрешни Мушкарац?

najbolji pogresan muskarac...pa, da nije sa sadasnjim, verovatno bi bila sa najboljim pogresnim. ali, smatra da je sadasnji Pravi, tako da je taj najbolji pogresni zakasnio...rado bi ga probala ali joj savest ne dozvoljava, tako da je najbolje da je se okane, jer ako se zakaci za nju, nece biti najbolji pogresni nego dosadni pogresni...

uopste ne mislim da ga zajebava, svidja joj se u svakom smislu,
samo joj je frka da rizikuje i izgubi vezu koju ima, a u kojoj joj ocigledno dobro...

najbolji pogresan muskarac...pa, da nije sa sadasnjim, verovatno bi bila sa najboljim pogresnim. ali, smatra da je sadasnji Pravi, tako da je taj najbolji pogresni zakasnio...rado bi ga probala ali joj savest ne dozvoljava, tako da je najbolje da je se okane, jer ako se zakaci za nju, nece biti najbolji pogresni nego dosadni pogresni...

upravo tako..super si ti to opisala potencijalno pravi u pogresno vreme .:D

Морам да вам кажем да га је пољубила...
И нисам се сетио још једне битне ствари кад сам отварао тему...
Она је најбоља пријатељица његове бивше...

Морам да вам кажем да га је пољубила...
И нисам се сетио још једне битне ствари кад сам отварао тему...
Она је најбоља пријатељица његове бивше...

E ovo menja dimenziju cele priče....najviše ‚‚volim‚‚ takva prijateljstva, gde se muvaju dugaricini bivši i sadašnji:mrgreen:

Back