NpiM cestitka !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Alexanna

Iskusan
Banovan
Poruka
5.289
Zna li neko gde je??? Nestao je i nema ga vec danima. Ili mozda mene nije bilo?? Kako god, posto je ovo NpiM a on je redovan posetitelj koji je samo trenutno neredovan a ujedno je i moj dragi prijatelj a kafane nema ja moram ali MORAM nekako i ovde da mu ..hm, sta ono??? A da..

BRZZIIII , SRECAN RODJENDAN!!!
Vredniji si mi od svih kartona ovde :lol::heart:
:rodjendan:
:orkestar:

Sta je gulanfer? :lol:

Simbiotik đuvegije, namazanog njuškala sa esencijalnom elokvencijom jednog prevaranta, srca majke Tereze i inteligencije jednog Alberta Ajnštajna. Da ne kažem Džeka SZ. I da ne zaboravim, drugara kakvog ni pesme ne opevaše.

Sve u svmu, da rezimiram, đuvegija je zvanje koje se teško stiče, a koje je htenje svakoga da za đuvegiju jarana ima :)

Simbiotik đuvegije, namazanog njuškala sa esencijalnom elokvencijom jednog prevaranta, srca majke Tereze i inteligencije jednog Alberta Ajnštajna. Da ne kažem Džeka SZ. I da ne zaboravim, drugara kakvog ni pesme ne opevaše.

Sve u svmu, da rezimiram, đuvegija je zvanje koje se teško stiče, a koje je htenje svakoga da za đuvegiju jarana ima :)
Pa ja sam onda happy women,imam dvojicu takvih u svojoj blizini :lol:

EEEE....PA OVO JE STVARNO NAJJJJJJ-NAJJJJJ-POKLON NA SVETU!!!!!
Hvala Deni, imas tepsiju sampita kada se budemo videli...
Dzek, druze, znas me, znam te...:)
Lady, Agatha divne ste...

Meda je otisao u tudje vlasnistvo...prodat je...ali sam kupio drugog, necu reci lepseg, ali je mladji i zdraviji...a i u transakciji sam prosao sasvim OK....
Eto, prvom prilikom, samo da malko utegnemo staru damu, vodim vas kolektivno na pitjence i zabavu...:)

Čestitke i od mene, Brzi.:vatromet::orkestar:

CBDC-main.jpg

p.s. Znate da ovo moram da zaključam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back