Nožice (posebne)

nemogubolje

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
151
Da li vam se ikada desilo da znate da je dovoljno i samo da vidite kakve noge ima žena da bi znali da vam se ona sviđa, pa makar joj ostalo bilo ma kako bilo?

Zanimljivost:
Opšte je poznato da se u djelu Evgenije Onjegin Aleksandar S. Puškin u jednom trenutku "utripovao" pa je sišao sa teme (i, djelimično, uma, ali namjerno) da bi napisao nekoliko stranica o tome koliko (on lično, a ne likovi iz djela) voli lijepe ženske noge, te rekao da se u Rusiji teško može nači mjesto sa tri para vitkih ženskih nogu, da bi na kraju, dakle, pri izlasku iz "tripa", rekao da noge nekih "čarobnica" obmanjuju, i nisu vrijedne toga što ih je toliko opjevao.

Bilo je tih momenata i kod mene...sa takvom najviše neka kombinacija,ali za neku ozbiljniju vezu duša mi traži još nešto povrh dobrih nogarica..
Zato se ja i čudim tome, jer znam za sebe da sam duhovan, a ipak... nožice. Neke žene ne mogu da zaboravim samo zbog nogu. Ne shvatam kako, jer sam inače duhovan. Na primjer: nikada ne bih imao seks sa ženom za koju ne mislim da je dobra u duši, pa makar bila ona prema meni dobra da bolja ne može bit a prema nekome drugome od ljudi ili životinja neopravdano zla. Ali ipak... nožice.

Poslednja izmena:
Da li vam se ikada desilo da znate da je dovoljno i samo da vidite kakve noge ima žena da bi znali da vam se ona sviđa, pa makar joj ostalo bilo ma kako bilo?

Zanimljivost:
Opšte je poznato da se u djelu Evgenije Onjegin Aleksandar S. Puškin u jednom trenutku "utripovao" pa je sišao sa teme (i, djelimično, uma, ali namjerno) da bi napisao nekoliko stranica o tome koliko (on lično, a ne likovi iz djela) voli lijepe ženske noge, te rekao da se u Rusiji teško može nači mjesto sa tri para vitkih ženskih nogu, da bi na kraju, dakle, pri izlasku iz "tripa", rekao da noge nekih "čarobnica" obmanjuju, i nisu vrijedne toga što ih je toliko opjevao.
neko ima fetis:)):lol:

Naravno da imamo,nas dvoje se toga i ne stidimo...svako ima neki fetiš pod uslovom da nije mrtvo puvalo..
šta ima slađe od lijepih ženskih stopala na licu,da išamara đokicu stopalima i tako to...mmmm njami..:zaljubljena:

Da li se ovde prica o zenskim nogama ili stopalima? Najvise volim kada devojka ima dobru guzu. Ali dozivljaj nije potpun ako ima lose noge. Isto vazi i obrnuto.

Sto se tice stopala, totalno sam ravnodusan.

4160417029_7ab784442c.jpg

Lepe , glatke, sexy i provokativne :zper:

$T2eC16d,!y8E9s2fk3T9BRQ9l782vg~~60_35.JPG

Ne mozes im odoleti :rumenko: :lol: volim da ih lizem mmm od stopala do vrelih butina :per:

Back