Ножем избодени Ђорђе Челик отпуштен из болнице у Касиндолу

• Začetnik teme Začetnik teme UofC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
svetolik trpkovic:
Kako ja mogu da mrzim narod iz koga poticem?Ja se jedino stidim sto su vam u Lazi omogucili pristup internetu al dobro mozda je to deo terapije ionako ste vi svi internetpatriote i ratnici udobno zavaljeni u svojim stolicama :roll:

Tvoji stavovi ocigledno pokazuju da ti to mozes i da ti to radis.

Takvi kao ti uvek imaju reci opravdanja i razumevanja za sve srpske krvnike, dusmane i neprijatelje a nikada ta ista osecanja ne pokazujete za nase Srbe.

Za vas su Srbi zli zato sto nisu dozvolili da ih sve pobiju i proteraju, za vas su Srbi zli zato sto su se branili.

Da imate makar 2 prsta obraza, rekao bih vam da se stidite , ovako vas samo najdublje prezirem.

svetolik trpkovic:
Pa to je isto Holbruk rekao Slobi jedna martovske veceri pa smo po tebi mi sami krvi za bombardovanje .

Крив је Слоба, у извесној мери и они који су гласали. Криви су и они који нису успели да га сруше - Драшковић и Ђинђић пре свих.
Него, Светоличе мислиш ли ти да је Србија довољно платила? Наташа и Марти не мисле тако. Ускоро ће и Чеда да им се придружи.

Друга ствар је што је милион и по Срба живело тада у БиХ, осећали су се угроженим после геноцида почоњеног 1941. Да ли је неки Американац живео у Србији, оно да су му ту и преци живели, па да се осећа угроженим због Милошевићеве политике?!?

svetolik trpkovic:
Joj nemoj srat majke ti ,mislis da je rokanje grada sa brda tri godine odraz cojstva i junastva?
Uostalom to su sve predizborne zajebancije kako bi stara lopovska koalicija SDS,SDA,HDZ ostala i dalje na vlasti jer je njihov jedini program "kuku mi smo ugrozeni " i odgovaraju im nacionalne tenzije kako bi zadzali ratno profiterske pozicije koje jos drze i skrenuli pogled sa njihovih mutnih poslova.

Pa sad...primjer cojstva i junastva i nije, al' ****** oni su sami krivi. Da si malo pamewtniji procitao bi koju knjigu pa bi znao da su primirja uvjek prekidali oni, da su se redovno krili iza unprofora i sopstvenih civila a naravno i rat su oni poceli. Sta je trebao Srbin kome su sve poklali u Pofalicima ili mozda Cemernom da radi jednom kada se docepa topa?

svetolik trpkovic:
Pa to je isto Holbruk rekao Slobi jedna martovske veceri pa smo po tebi mi sami krvi za bombardovanje .

Molim' te nemoj da lupas gluposti, mkad vec ocigledno nemas blage jebene veze. Oni su prvi poceli nezakonito da donose zakone o deklaracija koje su bile protiustvane, onda su proglasili protivustavan referendum i kao da to sve nije bilo dovoljno jos i svadbu napali, pa su onda i Zenge napale Sijekovac i poklale Srbe pa su onda pucali na svoj narod pocetkom Aprila i posto je glupi Radovan jos uvjek pokusavao da postigne sporazum onda su i JNA napali i time izazvali rat. Holbruk je jedan obicni hostapler o kojem ne treba rijeci trositi.

Back