Miloš Trunić
Iskusan
- Poruka
- 5.431
Ni ja necu glasati ako ne bude dobrog kandidata, posto meni ni u dzep ni iz dzepa to da li ce opozicija da ima 50 ili 70 mandata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SNS ce da srusi samu sebe?Ako sns sa koalicijom srusi mafijasku drzavu....opozicija moze da nastane samo od sps i radikala....jer ovo sto sebe zove opozicija vise nece postojati....
Ne razumem kome je u interesu da sutra Đido,Jeremić,Tadić,NDBG ili ne znam ko sedi u onakvom parlamentu sa nešto poslanika i da daju režimu legitimitet za ovo sranje od države na šta Srbija liči danas zahvaljujući Vučićevom bolesnom shvatanju parlamentarne demokratijeNi ja necu glasati ako ne bude dobrog kandidata, posto meni ni u dzep ni iz dzepa to da li ce opozicija da ima 50 ili 70 mandata.
zato i jesi jadnik iz mase....SNS ce da srusi samu sebe?Za pocetak ih izbacite iz stranke, i Velju i Dijanu i Slinu, pa i Vucica i brata mu
zato i jesi jadnik iz mase....
Moguce da je reakcija na nasilje vas jednosmernih? Sta mislis?Zašto si ti toliko pun besa i mržnje i toliko poziva na nasilje?
Moguce da je reakcija na nasilje vas jednosmernih? Sta mislis?
Ne ladite ni danju ni nocu....sa hejtovanjem pozivanjem na nasilje i vredjanjem ljudi....
Vide socijalisti odakle vetar duva kao dobre udavace, i nadolazece promene. A posto su u vladi direktno, znaju jako dobro sta EU i Amerika govore iza zatvorenih vrata, a sto SRS ne govori javno vec naklapa kako smo bolji od Hrvatske i Aljbanije po GDP rastuNOŽ U LEĐA! DAČIĆEV POSLANIK FILA ZOVE NA RUŠENJE VLASTI! Vučić: SPS nije prvi put da ide s opozicijom, ali sve ćemo ih pobediti!
POLITIKA
19.10.2021.
Izađite na izbore i srušite ga. Mi socijalisti ćemo svakako dobiti 11-12 odsto, bićemo i u vladi s vama ako treba, rekao poslanik SPS članici Nove stranke Vesni Rakić Vodinelić
Socijalistička partija Srbije može slobodno u koaliciju s kim kog želi, mi ćemo ih svakako sve pobediti na izborima, poručio je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući otvoreni poziv na rušenje vlasti poslanika SPS Tome File.
Principi
Nekadašnji Dačićev savetnik je, gostujući na N1, bukvalno savetovao opoziciju kako da sruši Vučića i čak im ponudio i koaliciju!
Vučić je, reagujući na to, naglasio da svaka partija ima pravo da radi ono što je u njenom interesu, ali da se SNS, na čijem je čelu, ne plaši koalicije SPS sa onima koji su, kako je rekao, razrušili zemlju.
FOTO: TV PINK PRINTSCREEN![]()
- Svaka partija ima pravo da radi ono što misli da je dobro za njih, što smatraju da je njihov interes, ja nemam ništa protiv toga, za mene je važan rezultat. To je sve demokratski, legitimno, ne bi im bio prvi put, i 2008. su to uradili. Meni je važno da to mi nismo uradili - kazao je Vučić.
Dodao je da su ljudi koji glasaju za SPS dobri ljudi, dobri domaćini, koji znaju šta je potrebno Srbiji, te ukazao da je Srbiji potrebno jedinstvo ozbiljnih snaga.
- Ali ako neko misli da smo se uplašili zajedničke akcije sa onima koji su urušavali našu zemlju, ostavljali je bez fabrika, puteva, bolnica, bez ičega, nemamo nikakav problem, pobedićemo ih sve zajedno - jasan je Vučić.
https://www.kurir.rs/vesti/politika...h_notification&utm_campaign=push_notification
Izdaja na sve strane.
Prvo Nebojša a sada Dačić.
Неће ваљда опет да СПС одлучује о судбини Србије? Доста је било протекле три деценије.
Trebaće nam kad budemo pravili novu većinuopozicija zapravo treba da radi sve da unisti SPS
oni su rak rana srpske politike
Zbog tog SPS ološa je SNS i došao na vlast.Trebaće nam kad budemo pravili novu većinu
Čak i 2000. je bio potreban Bane Ivković u SRJ ili ko već beše