Novosadski maraton 2013. se stidi Srbije

Razvodnik

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Neko se u Novom Sadu svojski potrudio da upropasti još jedan Novosadski maraton time što ne poštuje državu u kojoj živi. Ko ne veruje, neka baci pogled ovde:

STAZA.jpg

“Novi Sad, Serbia & Monte Negro (YU)”

Bljak.

A vidite šta piše ovde - http://www.marathon.org.rs - ispod velikog naslova (ukucanog “Caps Lock” slovima) - E-mail:Marathon@sbb.co.yu . Pa sram vas bilo ološi jedni. Na taj E-mail se ni ne može poslati poruka, jer je to smeće “yu” ukinuto pre nekoliko godina. Sklanjajte to “yu” sa “zida”. Pothitno.

Tuga jedna...

Ne umeju čak ni da napišu reč ”Montenegro”, već je pišu kao “Monte Negro”. Manite se više Jugoslavije i SCG, sad je kraj 2013. godine. Da ste se vi pitali... Srbija nikada ne bi postala država. Pih.

Ovo je plakat sa nekog od prethodnih maratona!
Ovogodisnji maraton uopste nije ni isao kroz ulicu Cara Dusana nego Bulevarom Evrope,nije se islo kroz Narodnog Fronta nego kroz Despota Stefana i 1300 Kaplara...
Televizija Novi Sad je sada RTV (Televizija Vojvodine),Super Televizija mislim da vise i ne postoji kao ni ta e-mail adresa.

Plakat je, bez uzvičnika - recidiva histerije (ženske bolesti), i shizofrenije, upotrebljen i za ovogodišnji maraton, samo zato da bi se propagirala Jugoslavija, odnosno da bi se ova država stidela same sebe, odnosno Srbije. Ljudi koji su na vlasti, da su se pitali, nikada ne bi imali svoju državu. Samo kad se setim tog 5. juna 2006. godine, kako je „velikosrbin“, odnosno samozvani četnički vojvoda, Tomislav Nikolić, sadašnji predsednik, bivši štrajkač glađu i galamdžija protiv sopstvenih građana, koji je 90-tih godina prošlog veka 80% građana nazivao “strani plaćenici” i “domaći izdajnici”, vikao na domara koji je krenuo da skine zastavu SCG sa Skupštine Srbije, i zameni je našom srpskom - “Ne diraj tu zastavu! To je naša zastava! Mi nismo Srbija! Mi smo SCG!” - muka mi pripadne. Kad se samo setim kako je pre toga žalio što Srbija nije ruska gubernija... žubori mi se... Da se on pitao, i da su se ostali slični njemu pitali - Srbija nikada ne bi postala država. Zahvalan sam referendumu u Crnoj Gori, jer da ga nije bilo - mi nikada ne bismo imali državu... :rida:

Back