Novogodišnji ukrasi u 1. novembra?!

• Začetnik teme Začetnik teme cocta
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

cocta

Primećen član
Poruka
729
Da li Vam smetaju novogodišnji ukrasi po marketima, gradu, buticima skoro dva meseca ranije?
Kako vaša deca reaguju na to?

Meni baš ide na živce u poslednje vreme kako mi klinci rezonuju tu prazničnu euforiju.
Jasni su mi njihovi motivi i psihologija potrošača, ali zašto baš moraju deci da kradu tu prazničnu magiju.

Svake godine sve ranije. :besna:

Da li Vam smetaju novogodišnji ukrasi po marketima, gradu, buticima skoro dva meseca ranije?
Kako vaša deca reaguju na to?

Meni baš ide na živce u poslednje vreme kako mi klinci rezonuju tu prazničnu euforiju.
Jasni su mi njihovi motivi i psihologija potrošača, ali zašto baš moraju deci da kradu tu prazničnu magiju.

Svake godine sve ranije. :besna:
sve je postalo novac,"ubili" su sve sto se moze ubiti...

A nemoj tako , zar lov na sponzore i momke pratioce za novogodisnje vece i kasnije kako ide sezona, da pocne a da ne bude ukrasa koji to diskretno i pokazuju.

Sezona lova pocinje otprilike 1og, a najkasnije 10 novembra, (ranijih godina negde 20og novembra).
Tada pocinje pripremanje perja, aktivniji izlasci, sacovanja, namestanja, koketiranja i sve sto je inace smorno zenama da rade radi drugih...
Tako da je ukrasena ulica samo tacka na i, i nije tu zbog vas muskaraca nego zbog zena i narocito onih koje se drznu da ispadaju iz trenda pa da kazu ma necu da se namestam, da jurim , mogu i sama ili sa drugaricama da docekujem novu godinu...

Ne goji se prase uoci bozica, pa se tako ni zloupotreba zena ne resava tako sto im das par ustupaka i zamenis privilegije u prava...
Ovako im das full tretman...

meni ne bi smetalo da se zovu jesenji ukrasi... ili da se ne zovu nikako! ali ako su "novogodisnji ukrasi", onda definitivno u novembru (a postavljeni su krajem oktobra) izgledaju kao da stoje tu od prosle nove godine!
i taj argument - privlace turiste- :lol: pa nisu turisti komarci pa da dolaze na svetlo!!!

meni ne bi smetalo da se zovu jesenji ukrasi... ili da se ne zovu nikako! ali ako su "novogodisnji ukrasi", onda definitivno u novembru (a postavljeni su krajem oktobra) izgledaju kao da stoje tu od prosle nove godine!
i taj argument - privlace turiste- :lol: pa nisu turisti komarci pa da dolaze na svetlo!!!

Mislim da nema veze sa turistima, nego jednostavno ljudi vise trose u vreme praznika - zapadnjački fazoni.
Odlična ideja za jesenje ukrase, toliko lepih tema bi bilo.

Evo sad u subotu je bilo kao da je Nova Godina, znaci i raspolozenje i svi kafici ocrtani , negde i jelke a u vecini nema jos...ali ima oslikanih prozora skoro svuda..
Jesu praznije ulice ali su punije kafane, kafici i prodavnice, sto znaci da ima efekta...
A i devojke su malo ljubaznije prema deckima i tacno radi se na nalazenju drustva za docek...

Evo sad u subotu je bilo kao da je Nova Godina, znaci i raspolozenje i svi kafici ocrtani , negde i jelke a u vecini nema jos...ali ima oslikanih prozora skoro svuda..
Jesu praznije ulice ali su punije kafane, kafici i prodavnice, sto znaci da ima efekta...
A i devojke su malo ljubaznije prema deckima i tacno radi se na nalazenju drustva za docek...
Znači to i nije tako loše, samo da mi klinci prerastu Deda Mraza. Biće oduševljeni zato što su devojke dostupnije :D

Nece, nece...
Evo ja kao da sam imao do sada 4 nove godine...sto nije malo...
Verujem da su studenti nizih godina imali i vise doceka do sada....
A racunam da ce ukrasi ostati do 1 maja...
Zbog onog R u nazivu meseca....dok je hladno nek stoje...

Treba svecano izgledati i za sv valentina i za 8 mart.....da nam se zene ne pobune....
A kad bi i za 1 maj bilo svecano , pa da ljudi pocnu da se ne ponasaju kao sebicna stoka, bilo bi vise nego isplativo to osvetljenje...

Back