Novogodisnji sex....

:eek::eek::eek: Meni toliko treba da odvežem pertle. :rumenko:
:sad2: Nisam ja za te kvikiće. Nije ni čudo što nikad ništa nisam kresnuo na dočecima. :rumenko:
Možeš da imaš seks koji traje od 2 do 5 minuta? :?: Za to čovek treba dobro da se napali. :!:
Eh, šta ti je omladina... :rumenko:

...ili kako sam hebao celu godinu !

dakle jedne Nove godine tadasnja devojka i ja smo slavili sami u stanu. Obzirom da je vrlo plasljiva (nije podnosila petarde,vatromet i ostalu pirotehniku) otisla je u 5 do 12 u kupatilo.
Ja bome nisam bio lenj pa sam joj se pridruzio :)....
i tako sam docekao Novu godinu sa njom u kadi.

koji je vas nezaboravan Novogodisnji sex?

Pa pošto Nova godina pada tokom božićnog posta a tada se posti (tj. uzdržava od greha i bluda).....nema sexa, marš u krevet, inače će ti Deda Mraz doneti pogrešan poklon (vidiš kako je siroti Brajan prošao).....:mrgreen:

ja ne bludim ja vodim ljubav :)
a taj deda mraz sto je brajana posetio je bio ********* :mrgreen: sav u crvenom (tek kasnije su ga osvezili sa belim straftama)....i zbog boraca za prava zivotinja dodelili pijanog irvasa :D jer ima je ponestalo kitova i jarebica na lageru

Takva strast mi je ostala u folderu "Uspomene". :rumenko: Vrtele, ne vrtele, a slabo mi nešto i vrte ovih dana, treba mi vremena da se "aktiviram". Omatorilo se... :D
Kvikići su sigurno zanimljivi, ali nama banatskim medvedima su strani, deluju nekako stresno :D, ogromna količina seksualne energije koja se oslobađa tokom akcije u kratkom vremenskom intervalu, zvuči bre kao definicija eksplozije. ;)
Tvojoj curici i tebi nije dosadno. :per: :D

ja ne bludim ja vodim ljubav :)
a taj deda mraz sto je brajana posetio je bio ********* :mrgreen: sav u crvenom (tek kasnije su ga osvezili sa belim straftama)....i zbog boraca za prava zivotinja dodelili pijanog irvasa :D jer ima je ponestalo kitova i jarebica na lageru

I delfina, i delfina...
A i beli meda se obezobrazio....shvatio da je bolje dremati u svom brlogu za Novu i nalivati se pivom nego jurcati od dimnjaka do dimnjaka kao da si odžačar....a ne međed....

Back