Novogodisnji sex....

krompir 2.1.

Legenda
Banovan
Poruka
51.813
...ili kako sam hebao celu godinu !

dakle jedne Nove godine tadasnja devojka i ja smo slavili sami u stanu. Obzirom da je vrlo plasljiva (nije podnosila petarde,vatromet i ostalu pirotehniku) otisla je u 5 do 12 u kupatilo.
Ja bome nisam bio lenj pa sam joj se pridruzio :)....
i tako sam docekao Novu godinu sa njom u kadi.

koji je vas nezaboravan Novogodisnji sex?

razbila sam flasu crvenog vina na tepih u dnevnoj sobi, bacila stikle iza dvoseda i uhvatila se u kolo...e bila bi ebachina da sam ugazila bosa u staklo....spasio me drug u poslednjem momentu....e mlados' ludos'....

Dobro se secam jedne novogodisnje noci, kako su se minuti blizili ponoci i otkucajima do pocetka nove kalendarske godine, tako se i moja uzbudjenost sve vise priblizavala exploziji extaze...Tik - tak, Tik - tak, Tik - tak...Bong, Bong.....i 12. put Bong.....Zacuo sam jedno " Puff " i jedno " Tup ", pogledao u pravcu kamina ( koji je to vece bio ugasen ) i pogledao u cadjavi poklon.....:besna: AAAAAAAAAA...Necu avion, necu avion, trazio sam lokomotivu :besna::besna:.....Tek ce ti moj cale : Deda Mraze, **** sam ti rasu i sve po spisku, sto mi pokvari NG noc....i tako sam te NG noci, prvi put cuo tu rec koja pocinje sa J

e pa bio sam kod nje na gajbi....i napravila je kao romanticnu veceru..i sve to kako vec ide....klopa!!!!!
e onda smo malo ubacili u sebe nesto.....pa posle nesto drugo...pa nesto trece....i sve to izmesali sa vise vrsta alkohola.....i onda posle svega krenuli da se tucamo.....i komirali se na pola i zaspali.....

e naj seks
je bio .. negde.. 94/95
taxista me ostavio u sred Mirijeva
kaze 'ne mogu dalje, jer je sve pod ledom'
i tako ja.. sa sve nekom j.bnm tortom
po ledu.. i vetru.. i hladnoci..
u potpuno nepoznatom delu grada..
sama..
docekah Novu Godinu..
uz petarde koje su padale sa okolnih zgrada

ovaj.. to je bilo PRE ere mobilnih telefona..
na odrediste sam stigla oko 2h
potpuno promrzla
al' seks je seks :D

pa ja sam tinejdzer jos malo :rumenko:....
divlja nije valjda da je poenta nove godine da nemas "spoj sa njim" jer ste imali cele godine divljacki sex i onda bas te noci moras da se otreses od alkohola :dontunderstand:

ziveo sex hebes ovu temu :D

Da se ne lazemo, novaka slavis kuci uz seks kad nemas gde drugde ili ti je sex jos nepoznanica ili ga nije bilo dovoljno prethodne godine, ili si smoren za bilo kakve akcije. :P
Inace, ne pijem tj. ne otresam se od alkohola. :neutral:

Back