Novogodisnji paketici

pa dala sam mu za sladoled
ja sam decu jako skromno vaspitala.nema kod mene bahacenja
nikad necu zaboraviti kako su mi svekar i svekrva pricali odusevljeno kako su bili u madjarskoj,moj muyz bio mali i kao sad ce oni njemu da kupe sladoled.kupe jednu kuglu,on lizne,baci,oce drugu kuglu.tako smu mu cetrnaest razlicitih ukusa kupili
meni vilica pala dole.doslo mi da i njih i njega isamaram

- - - - - - - - - -

to je bas lep poklon.ja bih se iskreno obradovala da dobijem nesto sto je neko napravio

mene su uvijek davali toliko da mogu kupiti sebi kartu do kuce, nikad ne znas kad se sranje moze desiti. isto kao kad kreces autom na put, moras imati dovoljno novaca za eventualne probleme

mene su uvijek davali toliko da mogu kupiti sebi kartu do kuce, nikad ne znas kad se sranje moze desiti. isto kao kad kreces autom na put, moras imati dovoljno novaca za eventualne probleme

e bre,ja sam dete dala kod drugarice .petrovac i sutomore su udaljeni 15 kilometara
samo mi jos fali da sam seda na bus
a danas smo svi povezani mobilnim telefonima,sta god da treba tu sam za 15 minuta

Ja sam osmislila temu, da nam iskusnije forumasice i forumasi daju savete i predloge,
Kako deci napraviti paketice ili igracku, nesto sto bi ih obradovalo,
a da nas ne kosta ko svetog petra kajgana.

Smoki deca su razlicitog uzrasta... a bojim se da moje glasovne mogucnosti ne zadovoljavaju nijedan :mrgreen:
Evo mi medo veceras sam sebi pevao "Spavaj beko bekane" u krevetcu :)

- - - - - - - - - -

Majce, jel se secas onog devera sto sam htela da te spojim s njim? :)

čičak, je l i medo dobija paketiće od svih njih?
ne znam što ovo pitam, al pade mi na pamet

- - - - - - - - - -

razveo se:malav:?

:lol:

Ne, ali smo mi toj deci nosili godinama, skoro deset godina...
Tj.ne secam se... sad da me ubijes.
Dobio je nesto, ali mislim da nije paketice prosle godine. Bio je mali, 9 meseci.

Nije se ni zenio majce... ;)
No je postao profesor na fakultetu... :) ;)

ma gde znam šta staviti deci u paketiće
valjda im je bitno da je veliko i šareno
a može da budu i krem table i flipsi u njemu

ja volim novu godinu
okiti se jelka (moram da promenim kombinaciju ukrasa, hoću crveno-crnu, al nema crnih ukrasa?)
ispod nje se stave oni paketi uz metroa sa šampanjcima i bombonjerama
i ferero rošer piramida
i bude sarma
i ruska
i rolati
i našarani medenjaci
i saher kocke
i NG grand šou
i stvarno bre kako vas nije sramota da uvaljujete decu
prijateljima bez žute pare?

Koliko ih pravite?
Kakve pravite?
Povecava li se svake godine broj dece tj.paketica?

I kako finansijski to podnosite?

:)

Volim da lunjam decijim radnjama..uvek kupujem samo po jednu igracku ili knjigicu...ovo drugo cesce...

Obicno klinci imaju neke afinitete...maloj sestrinoj mislim da uzmem bajke...prelepo je ovo izdanje, gledam je mesecima i jednostavno je carobna...

683939_l.jpg

...ne bih pravila paketice jer dobijas svasta nesto a ustvari nista...a ima tako sjajnih igrackica za sitan novac...

To sam i mislila, da svakom detetu uzmem nesto shodno njegovom uzrastu i ovima starijim po cokoladu,
malima kasicu, upakujem lepo i eto.

Najradije bi ja svima odnela i igracku i garderobicu i paketic ali stvarno je mnogo.

A medi isto ne planiram nista skupo,
tj.videcemo do kraja meseca,
koliko ostane za poklon... ;)
on je mali, njemu to i nije mnogo bitno.

Sta ce im kasice:lol:?

Cak i ne moras da platis ako nisi u prilici...lepe kutije napunjene medenjacima sa licima, raznobojnom glazurom, novogodisnjim oblicima, masnicama...sve dok je sareno, ukusno, detinjasto, njima je sjajno...uz to dodas neke prskalice, izbacivace konfeta, sve te novogodisnje zezalice i sta im vise treba...da ruckaju, da mrve, da se musave i da se igraju...ja bih tako...

Koliko ih pravite?
Kakve pravite?

Pravim ih sve manje, jer samo jedna drugarica ima dete, a moj sin i njegovi najblizi drugari (kojima sam isto pravila) vise ne veruju u Deda Mraza od prosle god.
Uvek sam izbegavala grickalice i slatkise. Znam sta koje dete najvise voli da jede, pa samo jedan slatkis, a ostalo igracke/garderoba. Zapravo, umesto slatkisa mi je mnogo bolje ubaciti nesto korisno, tipa kozmetiku za decu, cetkicu za zube, pastu,...
Ne. Smanjuje mi se br. za sada. Ali ocekujem bebe nekih drugarica i sestara :heart: Pod tim mislim na prave paketice. Naravno da uvek ima nesto ispod jelke, ali ne u formi veeelike kese sa masnom.
Kako deca rastu, tako su pokloni prakticniji, ali i skuplji. Prosle god. je moje dete dobilo lego- Gospodar prstenova i tu je otislo kao za skromniji bicikl. Ove god. je natuknuo novo kuciste za racunar (neka to resi sa tatom :lol:), a ja cu biti kreativnija :)
A za ostale... Kada imam, ne sparam. Obozavam da poklanjam i vidim reakciju kada se poklon otvori. Kada nemam, Laguna i njihova kartica vade stvar ;)

Kupovali smo... ponekad... ne svake godine...
Sad bas i nismo u poziciji...

Znam da svi kazu sitnica, ali i te sitnice se nakupe.
Pa ja gledam za ovo 10oro, minimum 500din po detetu, minimum minimuma,
sta i da kupis danas za te pare?

Iskreno, razmisljam se da umesim medenjake, ili neke kolacice, da to ukrasim,
pa neka igracka, uz to sareni medenjaci i to je to.
To ti je super. Tek sada citam sta je ko pisao.
Kada nemam, uzimam knjige, u Laguni imam max popust jos 10% na tri i vise knjiga,... To me izvuce ;) A imaju divne decije:) Grozni Gasa (Mi smo jedne god. za rodjendan, kao za americke svadbe :lol:, dali svima pozvanima spisak koje imamo i rekli da kupe ostale, oni se dogovorili ko ce koju i skupili komplet. Njih izaslo jeftinije nego sto bi da su uzimali nesto po svom nahodjenju, a on bio odusevljen :heart:), preporuka za male :heart: Za prvi, drugi razred imas knjige po kporacima, dok se jos uhodavaju u citanju... A ovi do 5. Ljubivoje Rsumovic i sl. Eto resenja ;)

Poslednja izmena:

ja volim novu godinu
okiti se jelka (moram da promenim kombinaciju ukrasa, hoću crveno-crnu, al nema crnih ukrasa?)
i ferero rošer piramida
i bude sarma
i ruska
i rolati
i našarani medenjaci
i saher kocke
i NG grand šou
prijateljima bez žute pare?
Ja imam :p :D

Moja omiljena kombinacija par god. su samo crne i bele kugle prosarane srebrnim. U te tri boje mi jelka deluje bas elegantno i svecano. Kupila sam ih u Merkatoru. Mada, sada vidim samo ljubicaste i narandzaste :confused:
A ispod jelke divan Deda Mraz, irvas i snesko :heart:
I kod mene je saher torta obavezna :aha:

Koliko ih pravite?
Kakve pravite?

mnogo volim da kupujem novogodisnje poklone :)
povecava se broj "paketica" kako raste broj bliskih prijatelja koji dobijaju decu
kupujem ono sto bih kupila i svojoj deci, nekada vise, nekada manje, zavisno od finansija
ne kupujem slatkise nikada, uglavnom za klince kupim neku igracku ili jos cesce knjigu primerenu uzrastu i nesto od garderobe
starijim nekim klinkama nesto od kozmetike, vesh, parfem, knjigu
porodici siroj po neku sitnicu-dobre carape, sal, vesh, kozmetiku, etc, etc...
za zmua se uvijem u crvenu masnu, a u ruci nosim paket piva :malav:

ja volim novu godinu
i ferero rošer piramida
i bude sarma
i ruska
i rolati
i našarani medenjaci
i saher kocke
i NG grand šou
prijateljima bez žute pare
?

ni obraza, ni pameti