Novogodisnje zelje

samo za dark z:)
thing-called-love.jpg

ja sam pristalica minimalizma i asketizma
pa zar to tumbanje ne rade upravo ti iz stvarnosti
ovi zamisljeni su uvek kul

asketizam - NE!
minimalizam- djene djene...

ne mogu mnogo da biram... gde god se pojavim spontano se sintetishe entropija... "bringing fun to dysfunctional"... istina je...

a premestanje namestaja... ima svuda... ali u glavi najvise... a realnost... oni premestaju namestaj iz dosade a ne sa nekakvim ciljem... i to je ono sto mene baguje...

@Brajan, zeleti nekome lose i nije neka zelja... a posebno nije hriscanski... ne znam da li jesi hriscanin... ali to je fesh no-no za hriscane...

uostalom, time postavljas afirmativan apsolutni sud o tome da su politicari zli... pa me onda interesuje, ides li ti dete na glasanje?

Poslednja izmena:
asketizam - NE!
minimalizam- djene djene...

ne mogu mnogo da biram... gde god se pojavim spontano se sintetishe entropija... "bringing fun to dysfunctional"... istina je...

a premestanje namestaja... ima svuda... ali u glavi najvise... a realnost... oni premestaju namestaj iz dosade a ne sa nekakvim ciljem... i to je ono sto mene baguje...

@Brajan, zeleti nekome lose i nije neka zelja... a posebno nije hriscanski... ne znam da li jesi hriscanin... ali to je fesh no-no za hriscane...

uostalom, time postavljas afirmativan apsolutni sud o tome da su politicari zli... pa me onda interesuje, ides li ti dete na glasanje?

djete drago, sto sam pozeleo da im misevi pojedu pare i nije toliko lose..nisu oni zli samo su alavi za pare, a pare ljude kvare

Svima koji mi nisu poslali novogodišnju čestitku želim da Vam izgori jelka,
Deda Mraz da se pokеnja u vaš kamin a irvasi da kresnu vašeg psa.
Obaveštavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali čestitku za 2008,
da mi se želje nisu ispunile i molim Vas da mi za 2009 pošaljete keš!

Back