Novogodišnja trpeza, ideje i predlozi

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proka

Legenda
Poruka
57.100
Novogodišnja trpeza, ideje i predlozi

mi, kao i uvek, setimo se svega zadnji dan, a opet, budući da smo osudjeni da ovu novu godinu dočekamo kod kuće, verujem da se sa pripremama trpeze odavno počelo :D

dakle, šta će biti na trpezi kod vas?

ja ove godine u hladno predjelo sam dodao sušenu ovčetinu i sušenu ribu, čisto promene radi

nema sarme, ruske salate, ali zato ima goooomila predjela, raznih pašeta od srnećih do od usoljene ribe.....

dakle, ko će prvi?

i da, prvi da vam čestitam :D

1609370228150.png

A jbg ova je "malo" specifična...ono lockdown totalni niko nigde ne ide, kontam daj da ubijem vreme korisno. A i baklavu u suštini pravim za par narednih dana ionako sutra neće biti spremna. Mora da ostoji. Možda ono jedna čisto da zasladim novu godinu. Inače ne pamtim kada sam pravio bilo šta za novu godinu, ili idem negde ili me baš briga. A slatko mi je poslednje na pameti obično. Ali ovu sam se zainatio da dočekam malo "bogatije" . I konjak imam spreman :lol:

A jbg ova je "malo" specifična...ono lockdown totalni niko nigde ne ide, kontam daj da ubijem vreme korisno. A i baklavu u suštini pravim za par narednih dana ionako sutra neće biti spremna. Mora da ostoji. Možda ono jedna čisto da zasladim novu godinu. Inače ne pamtim kada sam pravio bilo šta za novu godinu, ili idem negde ili me baš briga. A slatko mi je poslednje na pameti obično. Ali ovu sam se zainatio da dočekam malo "bogatije" . I konjak imam spreman :lol:
.
bome i ja :D

chivas regal, aged 12 years :D

Back