Novogodisnja sacekusa

to po onom verovanju kakav ti bude doček, biće ti cela godina?
ima istine. prošlu novu sam provela u depresivnom buljenju u mrlju na vinskoj čaši u prepunom lokalu na nekoj brdskoplaninskoj čuki. definitivno mogu da potvrdim da mi je potom cela godina prošla upravo u takvom raspoloženju: )

znaci dotakla si dno zivota , ..............i secala se svoje davno izgubljene nevinosti z:mrgreen:
pa nista ti pali za kanadu 31.12. :sanke:

Kao i svake prethodne tako cu se i ovaj put za docek nove godine odvaliti od alkohola( siguran recept protiv malera svih vrsta) uzivacu u omiljenim alkoholnim destilatima i naravno necu propustiti priliku da natrljam nosingere besnim polovnjacama tako sto cu drpati neku trtastu pionirku onako javno i pred njima cisto da im prezentujem sta se trazi i sta je na ceni.z:mrgreen:

Aj pa srećno,ne zaboravi dan nakon dočeka da popiješ rakiju-homeopatski lek za iskusne lovce :rotf:

to po onom verovanju kakav ti bude doček, biće ti cela godina?
ima istine. prošlu novu sam provela u depresivnom buljenju u mrlju na vinskoj čaši u prepunom lokalu na nekoj brdskoplaninskoj čuki. definitivno mogu da potvrdim da mi je potom cela godina prošla upravo u takvom raspoloženju: )
ja ti kazem,jedne prespavo cela mi bila smor,druge u hotelu sexic,putovo i sexo je cele,prosle tacno u 12 radio vezbe,dotero do 30 propadanja u seriji,pa sad ko nie pametan

Kao i svake prethodne tako cu se i ovaj put za docek nove godine odvaliti od alkohola( siguran recept protiv malera svih vrsta) uzivacu u omiljenim alkoholnim destilatima i naravno necu propustiti priliku da natrljam nosingere besnim polovnjacama tako sto cu drpati neku trtastu pionirku onako javno i pred njima cisto da im prezentujem sta se trazi i sta je na ceni.z:mrgreen:

:lol:

fuj

pazzi da se neupishkish

Back