- Poruka
- 735
kolege, hirajgoagain je je duzna miraz. banka ima potraznje ovde.
duzna je 45 000 evra.
duzna je 45 000 evra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mora nesto bolje da bi cela god bila bericetna
to po onom verovanju kakav ti bude doček, biće ti cela godina?
ima istine. prošlu novu sam provela u depresivnom buljenju u mrlju na vinskoj čaši u prepunom lokalu na nekoj brdskoplaninskoj čuki. definitivno mogu da potvrdim da mi je potom cela godina prošla upravo u takvom raspoloženju: )
Kao i svake prethodne tako cu se i ovaj put za docek nove godine odvaliti od alkohola( siguran recept protiv malera svih vrsta) uzivacu u omiljenim alkoholnim destilatima i naravno necu propustiti priliku da natrljam nosingere besnim polovnjacama tako sto cu drpati neku trtastu pionirku onako javno i pred njima cisto da im prezentujem sta se trazi i sta je na ceni.![]()
ja ti kazem,jedne prespavo cela mi bila smor,druge u hotelu sexic,putovo i sexo je cele,prosle tacno u 12 radio vezbe,dotero do 30 propadanja u seriji,pa sad ko nie pametanto po onom verovanju kakav ti bude doček, biće ti cela godina?
ima istine. prošlu novu sam provela u depresivnom buljenju u mrlju na vinskoj čaši u prepunom lokalu na nekoj brdskoplaninskoj čuki. definitivno mogu da potvrdim da mi je potom cela godina prošla upravo u takvom raspoloženju: )
Plus protiv uroka natrljaj ga belim lukom, kažu onda veštice neće na njega, samo fine![]()
Kao i svake prethodne tako cu se i ovaj put za docek nove godine odvaliti od alkohola( siguran recept protiv malera svih vrsta) uzivacu u omiljenim alkoholnim destilatima i naravno necu propustiti priliku da natrljam nosingere besnim polovnjacama tako sto cu drpati neku trtastu pionirku onako javno i pred njima cisto da im prezentujem sta se trazi i sta je na ceni.![]()