NOVOGODISNJA AVANTURA-pridruzite nam se

Gde cete docekati novu 2012-tu godinu?

• U nekom od gradova Evrope

• Sa drustvom u nasoj zemlji

• Kod kuce

• Sa Ljubcetom :)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hvala drustvo na ovakvim komentarima, divni ste
greeting.gif

Pravili smo vise puta u Vrscu okupljanje forumasa ljubitelja putovanja, a na jednom su bile Vanda i EliNs sa jacim polovinama, i stvarno su pozitivnom energijom, salama i bogami glasom
girl_claping.gif
doprinele da druzenje bude nezaboravno
good2.gif

Bilo bi lepo da druzenje jednom organizujemo samo za nas sa "krstarice", i da se nadam se odazove lepo drustvance
LaieA_059.gif

Nocili bi i uzivali na Vrsackim planinama, obisli Vrsac i okolinu, vinske podrume. leteli po zelji paraglajderom... a vodic bi naravno bio Ljubce
biggrin.gif
,

Ako se neke "kockice sloze", moguce je da cemo u avgustu opet povesti drustvo u jednu pravu egzoticnu avanturu... tropske plaze, druzenje sa lokalcima, plemena, safari...
Laie_28.gif
i kako trenutno stoje stvari za aviokarte i ostale troskove, cena je zaista vrlo povoljna.

Ne bih sada da otkrivam detalje, ali ako bude bilo izvesno da se ide, otvoricu temu
LaieA_032.gif
, a ako neko zeli da ga blagovremeno obavestim o svemu putem mejla, moze da mi se javi na ljubce@ymail.com

Poslednja izmena:
Ljubče, ja sam ti rekla, na mene i mm računaj obavezno, pogotovo ako je putovanje u letnjem terminu jer tad mogu da spojim 3 nedelje GO.

Odgledala sam vašu najnoviju avanturu sa ushićenjem i tihom tugom što sam je silom prilika preskočila, pogotovo što sam znala da će vam biti sjajno.

A što se tiče druženja, meni ste ostali "dužni" paraglajding. Prošli put je bilo loše vreme, sad bi mogli da se nađemo pre zime.
Ljubim vas puno oboje!:zag:

Back