ružislav
Poznat
- Poruka
- 7.157
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bro kod mene ti je kao pticica na grani. Mozh sve samo me nemoj razbiti.@MrNapokon
Brate, vidis kako si ti parlamentaran...
Ostavio si mogućnost da ljudi mogu da promene svoj glas ako se predomisle, ili su ne daj boze pogresili...
Samo kod Nine Kapucinke ne moze da se covek predomisli, a mislim da bi bilo zanimljivo videti da li bismo ubedili neke clanove da se predomisle...![]()
Jel to znaci da ona nije zaposlena... samo on radi?Ljudi, kuvanje je figurativno. Znaci briga o kuci, deci ako ih ima i td, on dodje s posla umoran, pobrinuti se da je sit, podmiren. Sassy klasik zenska. Cak ga i shishne, obrije.
Pa to ti je tradicionalno.Jel to znaci da ona nije zaposlena... samo on radi?
Sad nemam pojma kako da glasam
Pa ovo ti je emancipovano. Jednake podele.Hibrid u smislu, fer, što ti to i ja...U suštini sam takav, samo uvek zavisi i od druge strane....
Sad kad nema druge strane, sa stranom svojom se treba izboriti sam....
I jeste i nije...MOgu sve, a opet nekad ne mogu ništa...KO će me znati, prilagodjavam se...Pa ovo ti je emancipovano. Jednake podele.
Nefo i pichku, salim se.I jeste i nije...MOgu sve, a opet nekad ne mogu ništa...KO će me znati, prilagodjavam se...
Ali neko je spomenuo pranje nogu, ako ona meni može da opere noge, mogu i ja njoj, i ne samo noge...
Malo opcija ti ima anketa. Mogu da glasam za obe, ako su ljudi normalni.Pa to ti je tradicionalno.
Ili imas hibrid. Ako je hibrid, onda pojasni kakav hibrid.
Ok, sta ti mislis koji je korektan odnos? Opisi ga bas kao resenje svega toga.Malo opcija ti ima anketa. Mogu da glasam za obe, ako su ljudi normalni.
Hibridi su ti onda svi brakovi gde je zena zaposlena i radi... plus vodi brigu o kuci, deci i muzu. A muz jadan samo radi.
Drugi hibrid je oboje rade, o deci i kuci se brine ko stigne... obicno babe i dede, a oni kad stignu.
Treci hibrid... dosta redji slucaj... muskarac i radi i brine se za sve, zena je pazena, mazena i navodno bespomocna.
A najcesci hibrid je bedni su, jedva sastavljaju kraj s krajem. Ona radi, brine se o deci koliko moze... on ima povremeni posao, pije, ide na pecanje ili visi u kladionici. Dodje kuci besan ako nema rezultata, trazi da jede... i kriva mu je porodica sto mu je jadnom kamen oko vrata.
Za varijacije na temu, nek neko nastavi niz....
Emancipovano je više kad znaš šta hoćeš i koliko nećeš.Nefo i pichku, salim se.
Pa ok, to ti je ravnopravno. Emancipovano u smislu ciste emancipacije. Obostrano. Ne znam kako je to hibrid, samo to.
Korektan odnos je onaj koji svima odgovara, a realno, zavisi od zivotne situacije. I samih ljudiOk, sta ti mislis koji je korektan odnos? Opisi ga bas kao resenje svega toga.
Hibridu!Ma ne interesuje me ništa.
Ima onaj novi pdf, trece doba heheheNaravno, sinoć sam to radila. Otekla mu noga, skoro se uduplala. Donijela toplu vodu sa morskom solju i kasnije masaža sa gavez kremom. Gdje da se upišem gore u anketi?
Misliš 40+? Tamo sam većIma onaj novi pdf, trece doba hehehe