Novo vreme stari stil

Kako sebe smatrate u odnosima. Tradicionalnim? Emancipovanim? Hibrid?

• Ukupno glasova
    10
@MrNapokon

Brate, vidis kako si ti parlamentaran...
Ostavio si mogućnost da ljudi mogu da promene svoj glas ako se predomisle, ili su ne daj boze pogresili... 😁

Samo kod Nine Kapucinke ne moze da se covek predomisli, a mislim da bi bilo zanimljivo videti da li bismo ubedili neke clanove da se predomisle... 😁
Bro kod mene ti je kao pticica na grani. Mozh sve samo me nemoj razbiti.

Moze i momak i devojka, seks partneri, sta vec, ne mora nuzno bracni odnos. Ili ako imate podeljeno, jedno za momak i devojka, drugo za bracni odnos, sve dolazi u obzir.

Hibrid u smislu, fer, što ti to i ja...U suštini sam takav, samo uvek zavisi i od druge strane....

Sad kad nema druge strane, sa stranom svojom se treba izboriti sam....
Pa ovo ti je emancipovano. Jednake podele.

Pa to ti je tradicionalno.
Ili imas hibrid. Ako je hibrid, onda pojasni kakav hibrid.
Malo opcija ti ima anketa. Mogu da glasam za obe, ako su ljudi normalni.

Hibridi su ti onda svi brakovi gde je zena zaposlena i radi... plus vodi brigu o kuci, deci i muzu. A muz jadan samo radi.
Drugi hibrid je oboje rade, o deci i kuci se brine ko stigne... obicno babe i dede, a oni kad stignu.
Treci hibrid... dosta redji slucaj... muskarac i radi i brine se za sve, zena je pazena, mazena i navodno bespomocna.
A najcesci hibrid je bedni su, jedva sastavljaju kraj s krajem. Ona radi, brine se o deci koliko moze... on ima povremeni posao, pije, ide na pecanje ili visi u kladionici. Dodje kuci besan ako nema rezultata, trazi da jede... i kriva mu je porodica sto mu je jadnom kamen oko vrata.

Za varijacije na temu, nek neko nastavi niz....

Malo opcija ti ima anketa. Mogu da glasam za obe, ako su ljudi normalni.

Hibridi su ti onda svi brakovi gde je zena zaposlena i radi... plus vodi brigu o kuci, deci i muzu. A muz jadan samo radi.
Drugi hibrid je oboje rade, o deci i kuci se brine ko stigne... obicno babe i dede, a oni kad stignu.
Treci hibrid... dosta redji slucaj... muskarac i radi i brine se za sve, zena je pazena, mazena i navodno bespomocna.
A najcesci hibrid je bedni su, jedva sastavljaju kraj s krajem. Ona radi, brine se o deci koliko moze... on ima povremeni posao, pije, ide na pecanje ili visi u kladionici. Dodje kuci besan ako nema rezultata, trazi da jede... i kriva mu je porodica sto mu je jadnom kamen oko vrata.

Za varijacije na temu, nek neko nastavi niz....
Ok, sta ti mislis koji je korektan odnos? Opisi ga bas kao resenje svega toga.

Nefo i pichku, salim se.
Pa ok, to ti je ravnopravno. Emancipovano u smislu ciste emancipacije. Obostrano. Ne znam kako je to hibrid, samo to.
Emancipovano je više kad znaš šta hoćeš i koliko nećeš.
Hibrid je da se prilagođavamo. Drugoj strani kad je imamo. Plus ovi navedeni iznad....

Sloboda ne postoji. Ali to je druga tema i potpuna filozofija je da smo uvek tu..ko god da smo. Borba sa sobom....

1653478001273.png

Back