Ново прегруписавање: Милан Стаматовић и Саша Радуловић праве суверенистички блок

Чак је и Амерички Тито Председник Бајден (за кога сам навијао после пропасти друга Бернија) изгубио, али десила се изборна крађа - ко не верује нека пита Смрадуловића и (или) екс-фронтмена групе "Руж":zcepanje: :cepanje: :lol: :hahaha1: :rotf:
e i šta kažu Bajdenovi ko je prava opozicija koja će nas šatro gistro uvesti u EU čim priznamo Kosmet i ukinemo RS :hahaha:

e i šta kažu Bajdenovi ko je prava opozicija koja će nas šatro gistro uvesti u EU čim priznamo Kosmet i ukinemo RS :hahaha:
Косово је у Вашингтону имплицитно признао твој Вољени *********и потписавши у Овалном кабинету са премијером Косова споразум у коме се не спомиње Резолуција 1244, а мањи босанско-херцеговачки ентитет је са Додигом и његовим бандитима на добром путу да сам себе укине односно сведе на ниво "заједнице српских општина".
А што се тиче мрске ти ЕУ, па баш данас је Србија твог Вољеног *********ог отворила кластер 4.
Е да, поздравила те министарка Света Чома...

Косово је у Вашингтону имплицитно признао твој Вољени *********и потписавши у Овалном кабинету са премијером Косова споразум у коме се не спомиње Резолуција 1244, а мањи босанско-херцеговачки ентитет је са Додигом и његовим бандитима на добром путу да сам себе укине односно сведе на ниво "заједнице српских општина".
А што се тиче мрске ти ЕУ, па баш данас је Србија твог Вољеног *********ог отворила кластер 4.
Е да, поздравила те министарка Света Чома...
Druže Komšija de pe :)
Jesi li ovo sve sam smislio ili ti je pomagao neko od Topčagića?
:hahaha: :zcepanje:

Back