Novo pravilo: Firme u upravnim odborima moraju imati homoseksualce i manjine

Ali, toj inkluziji ovde nema mesta.
Zašto poslodavac angažuje osobu?
Zato što očekuje da će koristi od rada koji dobije nadmašiti troškove u vidu zarade koju mu isplaćuje.
Poslodavcu je cilj da odnos dobijeno / uloženo maksimalno poveća.

Ako je toliko glup da odbije dobrog radnika zbog činjenice da je radnik Latino gej, onda je na gubitku samo taj poslodavac. A kvalitetan gej Latino će naći bolji posao kod pametnijeg gazde.
a koliko je tek ucenjen poslodavac koji mora da primi polupismenog latino geja, a ne sme da zaposli stručnjaka koji ima ženu i troje dece

Оно што је забавно јесте да постоје циљеви пропорционалне репрезентације на бордовима итд и за жене.

Али жене нису мањина. Буквално су већина свуда осим у друштвима где се девојчице рутински абортирају, а и тамо само у млађим кохортама.

Правда за мушкарце, више права мањинама!

Vrhunsko novinarstvo na djelu:
"Novo pravilo: Firme u upravnim odborima moraju imati homoseksualce i manjine"

Naravno, u članku to ne piše, nego piše nešto sasvim drugo, ali novinar ne bi bio novimar da nije kreten.
Evo recimo @Frtajler je manjina u Hrvatskoj.Em je musliman em je gejčina,samim tim automatski mora za premijera Srbije ili bar nekog ministra.

Буквално су већина свуда осим у друштвима где се девојчице рутински абортирају, а и тамо само у млађим кохортама.
Ovo me je podsjetilo na apsurd kampanje protiv selektivnih abortusa tj. abortusa djevojčica (#Neželjena, samo ime kampanje je ukazalo da nije u pitanju selektivni već abortus djevojčica), koju su mahom sprovodili borci za prava žena.

Ako govoriš da je abortus pravo žene u koji država ne smije da se miješa, a istovremeno tražiš zakone koji bi spriječili abortuse djevojčica, onda imamo problem.

Оно што је забавно јесте да постоје циљеви пропорционалне репрезентације на бордовима итд и за жене.

Али жене нису мањина. Буквално су већина свуда осим у друштвима где се девојчице рутински абортирају, а и тамо само у млађим кохортама.

Правда за мушкарце, више права мањинама!
Znam ali kako to da ima 50 predsednika SAD, po ključu bi trebalo 25 žena, a u stvari 0.

To pokazuje da smo mi žene potlačena rasa

Back