novo okupljanje forumasa

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja lepo rekao subota jos pre nedelju dana... Ne znam ko je to pomerio za nedelju... Subota je najverovatnije poslednji dan za rostilj u ovom mesecu, jer predvidjaju neke gadne kise sve do kraja septembra...

... a posle vec biva hladno za okupljanja u prirodi, pa bilo kise ili ne...

Poz.

P.S. Lepo ja rekoh, posto ce sigurno nekome pasti na pamet ideja da se organizuje docek nove godine u krugu forumasa, bolje da se krene odmah sa pripremama, jer kad se jedan rostilj ne da organizovati za dve nedelje, za ovo bi trebala vecnost... vecnost pa na kub...
:wink:

g-rock:
A.....u nedelju definitivno 15 stepeni. mislim da kosutnjak otpada.
lepo sam trazio backup plan :roll:
Ima jedno jezerce pre Ade: prođe se brana i skrene levo, 200-300 m, pa opet levo, (dakle suprotno od Ade). Jedino mesto na Adi gde se sme paliti roštilj, ako me onaj čuvar nije slagao. Postoje klupe, stolovi, prostor za roštilj, patke, labudovi koji šetaju tuda (u slučaju da neko ostane gladan)...

i sa patkama i salabudovima (da je snijeg vec bi okopnio) izgleda nista od rostilja. backup plan je neka kafa za 20 osoba. ponavljanje fenomena kineske forumaske ekskurzije.
bicu slobodna da predlozim tako nesto, pa ako ima odziva, da se dogovorimo za mesto.

Ok... posto dok neko ne lupi sakom o sto, od okupljanja nema nista, ja cu preuzeti tu ulogu...

Dakle:

Datum: Nedelja, 14. Septembar, 2003
Vreme: 20h (doduse, moze to malo fleksibilnije, pa predlozite ako vam ne odgovara)
Mesto: Trg, pa posle gde se dogovorimo
Identifikacija: Nije potrebna (vecina ljudi koji ce doci se vec zna, a nije tesko uociti grupu forumasa na sred trga)

Evo, ubaceno u moj rokovnik, tako da cu ja najverovatnije imati vremena, pa cu biti tamo... Ako dodjete, dodjete... ako ne, pozvacu Zak-a da idemo negde na pivo :lol:

Alea iacta est

taja:
Na Trgu ima razlicitih grupa, kako da znamo koja je "nasa", mislim, mi "novi" i nepoznati

Eh... a kako mislis da je bilo prvog puta kad niko nikog nije znao... Evo sad sam bas objasnjavao lolla-i, neko od nas ti da broj debilnog, pa ako bas neces da prilazis svakoj grupici (mada se forumasi prepoznaju na kilometar), a ti cimnes pa se nadjemo negde na pola puta...

Ma vazno je da mi budemo na trgu... a lako cemo se mi naci tamo... nije to oktobarfest :wink:

Ma dajte... takav trust mozgova se prepoznaje na kilometar i nemoguce ga je zaobici... No evo, za one koji dolaze prvi put, bicemo direktno ispred konja, da ne bude zabune... Grupica u koju blene konj, bice grupica sa foruma...

Ako pogresite, pitajte sledecu grupicu ;)

A uostalom, i ja mozda ne prepoznam neke likove... Mislim, davno je to bilo, a jedino sam Zaka video posle okupljanja... Mislim da bih mogao princezu da prepoznam zbog kikica, a ostalo, kad vidim znacu... A ako ja ne prepoznam nekog, on ce mene (pa sigurno sam jedina muska osoba sa dugom kosom na forumu :D)... U svakom slucaju, dovoljno je pogledati osobu u oci da shvatite zasto je on/ona tu :lol:

Poz.

ma svi politiku ispod leve miske...
ili recimo obucite zute carape i zavrnite levu nogavicu pantalona, ili drzite suncokret u desnoj ruci ili skakucite na jednoj nozi u smeru kazaljke na satu ili svi pevajte himnu i ruku na srce ili ...
a mozemo kao pajtonovci iz ministry of silly walks desna noga visoko napred a levom malo zavrnes kad iskoracis napred......
nadam se da sam bila od pomoci :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back