Novo "kampovanje" u BG

Polako se pretvaramo u anarhističko društvo. Radi ko šta hoće, bez imalo straha od odgovornosti i griže savesti. Društvo bez moralnih principa i normi. Ljudi se prosto takmiče, ko će više da bude bezobrazan, lukav i pokvaren. Ni u najluđim snovima, nisam sanjao, da ovako nešto, može biti stvarno, u našoj Srbiji.
Šta se praviš naivan 1,2 miliona nije završilo ni osnovnu školu.

''Nakon izjave Dačića da je legitimno prijavljen skup Ćacilenda u Pionirskom parku i da mogu tu da budu do daljnjeg, Univerzitet je odlučio da postavi šatore na jednoj od najprometnijih raskrsnica u Beogradu i kako kažu- ostaćemo do daljnjeg'' :mrgreen:
Citat autora neznanog junaka :D
P.S. Po preporuci nekih koji ne izmišljaju teme i strogo poštuju pravila :mrgreen: Moje izvinjenje što nisam u startu stavila navodnike i time prekršila pravilo .
Trebalo mi je dva sata da stignem kuċi s posla juče
Danas se prepakujem, idem prevozom posle posla i na raskrsnici planiram da ostanem do večeri
❤️ moramo sami neċe niko umesto nas.

Polako se pretvaramo u anarhističko društvo. Radi ko šta hoće, bez imalo straha od odgovornosti i griže savesti. Društvo bez moralnih principa i normi. Ljudi se prosto takmiče, ko će više da bude bezobrazan, lukav i pokvaren. Ni u najluđim snovima, nisam sanjao, da ovako nešto, može biti stvarno, u našoj Srbiji.
Sa radikalima sve moze.

radikali na vlasti, možda to?

Iako mi je blizi zvezdarska suma kao park, bas zato , bacam tapiju na tasmajdan....em spomenici em crkva u blizini , em bazen, em kafic na pravnom , ne znam da li je promenio ime, pa ne smem da kazem ime...
Em prskali prekljuce protiv komaraca, ima li sta bolje od tasmajdanskog parka ili ko voli da se osami onda ispod metropola onaj parkic ako ne kopaju nesto tamo , preko puta tasmajdana, cisto zato sto je blize prodavnica, i kafica za dobro jutro , a i citaonice na tehnoloskom su tu odmah na par koraka papucama , univerzitetska biblioteka odmah iznad....

Tako da u duhu mog obrazovanja, Tasmajdanski parkic ili jos bolje metropolski parkic je pun pogodak....u ovom drugom nema ni buke, tj udaljena je....
Ko mrzi bube on moze i u amfiteatru tasmajdana da kampuje, kad nema priredbi , to je sasvim pristojan prostor....

Ali merak Metropolskog parka je neodoljiv...

Ovu letnju akciju grada Beograda, ostanite u kontaktu sa parkovima, podrzavam i svako je glup ako ne iskoristi pogodnosti kampovanja u tim parkicima i jos kod tasmajdana imate prostor ogradjen i za kucne ljubimce i igraliste za malu decu , tako da mozete i uzivati u porodicnim vrednostima...fontanice, bombonice, trave, medovace, u onim pokretnim kioscima...

Ako se prikupo dovoljan broj, moze se ici i na blokadu mosta na Adi ciganliji ili ibarske magistrale na tom delu...

Poslednja izmena:

А, ко сте то Ви ? ... :kafa:

Ako 2 mil turista BG slika cacilend svaki dan, ili dobiju pretnje ako to ucine, BG mora hitno da pokaze da kad BG djani kampuju tu nema ni djubra ni takve atmosfere cacilenda, obraz Beograda je u pitanju....ako skupimo 200 Beogradjana u Beogradu....to je ono sto mene muci...skupicu 200, ali svi moraju da budu na redovnoj terapiji ili su nepokretni ili slabo pokretni, ovi mladji jesu Beogradjani samo po upisu u licnu kartu iako su mnogi rodjeni u BG...Ja znam zenu devojku iz Sarajeva koja je dosla iznajmila stan ili dobila stan na koriscenje i rodila sina u BG...naravno da joj se ogadilo Sarajevo tada, bila Srpkinja u Sarajevu , ali je to proslo sad, sad zivi u Sarajevu i ona i sin i cerka...skoro su pravili i udaju i zenidbu , tako da Sarajevo je svetla buducnost i tamna mrlja za nju...

Ovo bas i nije jasna konstatacija...

Mislim , oduvek je vladala anarhija moje avlije, tu sam neosporiv gazda zivota i smrti , zar ne...
Tako da ova izjava i nije jasna...

sinoc slucajno pogledah kojtnerov stari film djavolji general o prvom liku luftfafea sa fenomenelnim kurd jirgensom...pa bas zanimljivo bilo gledati ss, gestapo, naciste, policijski spijunski sistem, njihove pirove i zakuske...al ne videh nijednog studenta :hahaha:

anticka tragedija...gomila glumaca a svi muskarci kao u homo sekti...u ranim fazama je sve uloge igrao samo jedan glumac...bas kao u srbiji :lol: hor je uvek pratio saosecajno sudbinu aktera u ovom slucaju ćacija i batinasa, kao i najvaznije, da pevanje hora nije imalo veze sa stvarnom radnjom :rotf:

kao u srbiji...pevanje vlasti je kakafonija i to najgora...znaci sve je laz.

Poslednja izmena:
Pa da su stvarno naci ne bi se ćaci nasedeli u parku :lol:
bas to...zapalili bi ih prvog dana...a ti iz parka jes da su malo matori studenti :lol: al ponasaju se kao ona mala deca iz hitler jugenda koji drukaju svakog ko prodje parkom i gleda ih ko idiote...bas ko sto su ta decurlija drukala svakoga za koga misle da je jevrej stadt policiji a ona ih privodila, sudila im, a obicno tukla i u kasnijoj fazi ubijala.

Back