Novo istraživanje: Studentska lista 54% svi ostali ( Vučić, Đilas, DSS, Kreni promeni, Mi, SPS, PSG itd) 46% vaš komentar ANKETA

Novo istraživanje: Studentska lista 54% svi ostali 46% šta to govori ?

• To govori da će Studenti da pošalju i Vučića i levu i desnu opoziciju na smetlište istorije

glasova: 1 33,3%
  • Studentska lista će imati 75% glasova ostali će se boriti za cenzus

• Izbori se svakako približavaju na ovaj ili onaj način tik tak tik tak tik tak

glasova: 0 0,0%
  • Posle ovog istraživanja Vučić i nekolicina oko njega će da se spremaju da beže, neće čekati izbore

• Ukupno glasova
    3

Miloš38

Domaćin
Poruka
3.743
Izašlo je novo istraživanje sa pitanjem "kad bi danas bili izbori za koga bi glasali" o Anketi možete da čujete u ovom VIDEO-u
u vremenu 33:40 pa nadalje

Istraživanje kaže da bi za Studentsku listu glasalo 54%
Svi ostali 46% ( SNS, SSP, DSS, Kreni promeni, MI, SPS, PSG itd )

56hg.jpg

Ovo je fantastična vest, mada je moje mišljenje da će Studenti imati i više od ovoga

Izašlo je novo istraživanje sa pitanjem "kad bi danas bili izbori za koga bi glasali" o Anketi možete da čujete u ovom VIDEO-u
u vremenu 33:57 pa nadalje

Pogledajte prilog 1794726

Ovo je fantastična vest, mada je moje mišljenje da će Studenti imati i više od ovoga
:mazi:

u vremenu 33:40 pa nadalje

Pogledajte prilog 1794726

Vrlo zanimljivo. Evo sve verujemo.😁

Back