Novo ime Busplusa

Novo ime Busplusa

• Bg bus

• Beobus

• Novi bus

• Grad bus

• zadrzace Busplus

• nesto drugo - vasa ideja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Platin

Buduća legenda
Moderator
Poruka
49.315
Kao sto smo, verujem svi, culi, sistem Busplusa ce ipak da bude zadrzan ali ce da dobije drugo ime.

Ova tema se otvara da bi se dala prilika da pogadjamo novo ime i ima rok trajanja dok se to ime ne izabere. Glavna tema o prevozu ostaje glavna, ova tema je samo radi ankete.

Ne nudimo nikakvu nagradu unapred, osim javne pohvale na forumu :aha2:

Anketa je sa javnim glasanjem :aha2: (da lakse nadjemo eventualnog dobitnika nagrade)

Poslednja izmena:
S obzirom da se Bus plus vezuje za Djilasa verujem da će promeniti ime, a stvarno nemam ideju šta bi to moglo da bude. Neverujem da će biti neki od ponudjenih odgovora u anketi, čak mislim da bi pre zadržali postojeće ime

ТоталБус*

* чуо сам неке приче да ће сада контролери еволуирати у комуналну полицију и да ће стајати на вратима бусева с пендреци и пушке на гумени меци и ко нема карту и не овери, апсе га и вероватно одвозе у некакав Аушвиц јер се усудио супроставити Великом инквизитору чије име не можемо ни рећи, превише је свето. Наравно ТоталБус је тотал баш због тога што че држава постати тотално тотална или стручно речено тоталитарна. Како је целина тотална, онда су и његови делови тотални, па тако и бусеви постају тотални бусеви.

ТоталБус*

* чуо сам неке приче да ће сада контролери еволуирати у комуналну полицију и да ће стајати на вратима бусева с пендреци и пушке на гумени меци и ко нема карту и не овери, апсе га и вероватно одвозе у некакав Аушвиц јер се усудио супроставити Великом инквизитору чије име не можемо ни рећи, превише је свето. Наравно ТоталБус је тотал баш због тога што че држава постати тотално тотална или стручно речено тоталитарна. Како је целина тотална, онда су и његови делови тотални, па тако и бусеви постају тотални бусеви.

Postace totalni cirkus :lol:

Alal ti vera za komentar :zcepanje:

Postace totalni cirkus :lol:

Alal ti vera za komentar :zcepanje:

Свакако. Само што ћу у том циркусу и сам да учествујем, пошто сам пар пута био бунтован, елем шверцовао сам се, то ће убудуће бити тотални удар на тоталну државу, постаћу тотални бунтовник, видећете ме на ТВ и на потерницама.

Свакако. Само што ћу у том циркусу и сам да учествујем, пошто сам пар пута био бунтован, елем шверцовао сам се, то ће убудуће бити тотални удар на тоталну државу, постаћу тотални бунтовник, видећете ме на ТВ и на потерницама.

I svaka tvoja buntovnicka aktivnost bice propracena uzdasima :aha:

Back