Ново друштво, средња школа и брзо упознавање

Nisam doživljavala kao nešto tragično jer sam imala jednu drugaricu, a posle drugu sa kojima sam se družila uglavnom u školi. Ali zato su mi drugari iz OŠ bili baš dobri, bila je pozitivna i zdrava atmosfera i sa njima sam se družila čak i mnogo kasnije, pa i danas povremeno.
Osim toga, ja sam bila usmerena ka predmetima, škola je bila dobra u tom smislu, nije bilo nasilja, ruganja i meni je to bilo dovoljno, nije me nimalo pogađalo što se ne uklapam u glavnu ekipu. Mada je bilo povremenog druženja. Ja to više iz današnje perspektive, tada nisam ni razmišljala pa ni analizirala jer nisam imala ni očekivanja. U startu sam doživljavala kao stepenik ka fakultetu.
Očigledno da dosta zavisi od škole. Ako ima nesocijalizovanih onda je problem za one što se ne uklapaju jer ti divljaci to doživljavaju lično. U suštini osećaju da im ne veruješ.
Ја читајући шта пишу људи стекох осећај да бар три четвртине људи средњу не доживи баш у лепом светлу

Но ипак, драго ми је видети да постоје људи који унтом периоду нису имали неке борбе у том погледу

Sta je dovelo do toga da sve ode niz vodu?
Издешавала се серија неких ружних догађаја који су довели до тога да моје психичко стање постане лоше а понашање чудније него уобичајено

И деца, то не разумеју, па се удаље.

Издешавала се серија неких ружних догађаја који су довели до тога да моје психичко стање постане лоше а понашање чудније него уобичајено

И деца, то не разумеју, па се удаље.
Da li si danas osecas bolje? Ta desavanja nisu ostavile nikakve dugotrajne posledice?

Sve dok se ne makneš iz svog grada biće ti manje više isto.
И то је истина , ал ја сам опет некако везан за свој град

Живео сам и у нс, али јако ми тешко пада промена средине

Рекли би људи да сад оћу и јаре и паре, али, сложена је ситуација

И то је истина , ал ја сам опет некако везан за свој град

Живео сам и у нс, али јако ми тешко пада промена средине

Рекли би људи да сад оћу и јаре и паре, али, сложена је ситуација
Vidi ja nikada nisam naročito bila željna društva. Jedna, dve osobe i meni je dobro, sve preko toga mi je stvaralo pritisak. Gde god sam živela u bilo kojoj godini života.
Ne bih umela da dam nikome savet kako stvoriti, upasti u neko društvo.

Vidi ja nikada nisam naročito bila željna društva. Jedna, dve osobe i meni je dobro, sve preko toga mi je stvaralo pritisak. Gde god sam živela u bilo kojoj godini života.
Ne bih umela da dam nikome savet kako stvoriti, upasti u neko društvo.
Такав си тип личности.

Код мене је то некако била промењива константа са годинама

Back