Jasna Stara legenda Banovan Poruka 89.439 10.01.2023. u 08:18 - Novine iz kojih niču biljke #1 Zelene novine u Japanu, osmišljene su pre nekoliko godina. Stranice dnevnh novina sadrže semenke i nakon čitanja ih možete zasaditi. Kako vam se sviđa ideja? U naše novine kakvo god seme stavili, mislim da bi nešto otrovno niklo..
Zelene novine u Japanu, osmišljene su pre nekoliko godina. Stranice dnevnh novina sadrže semenke i nakon čitanja ih možete zasaditi. Kako vam se sviđa ideja? U naše novine kakvo god seme stavili, mislim da bi nešto otrovno niklo..
1208Letoo Ističe se Poruka 2.685 10.01.2023. u 08:40 - Novine iz kojih niču biljke #2 Pametni ovi Japanci.Nema bacanja
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.216 10.01.2023. u 08:49 - Novine iz kojih niču biljke #3 Glisto, kad ces nauciti... Nije vest biljke koje nicu iz novina... ...vec novine koje nicu iz biljki.
Glisto, kad ces nauciti... Nije vest biljke koje nicu iz novina... ...vec novine koje nicu iz biljki.
Jasna Stara legenda Banovan Poruka 89.439 10.01.2023. u 08:53 - Novine iz kojih niču biljke #4 Black_star: Glisto, kad ces nauciti... Nije vest biljke koje nicu iz novina... ...vec novine koje nicu iz biljki. Kliknite za proširenje... Pa te informacije koje niču iz semena raznih biljaka, mnogo su dragocenije od informacija koje se nude u novinama, ali džabe kad niko ne zna da čita. Šta, kao maslačak će ti nešto reći? Daj da vidimo koja se razgologuzila, ko je koga pokrao, ubio...
Black_star: Glisto, kad ces nauciti... Nije vest biljke koje nicu iz novina... ...vec novine koje nicu iz biljki. Kliknite za proširenje... Pa te informacije koje niču iz semena raznih biljaka, mnogo su dragocenije od informacija koje se nude u novinama, ali džabe kad niko ne zna da čita. Šta, kao maslačak će ti nešto reći? Daj da vidimo koja se razgologuzila, ko je koga pokrao, ubio...
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.216 10.01.2023. u 08:56 - Novine iz kojih niču biljke #5 prema svecu i troparac..
D Darth Vader Buduća legenda Banovan Poruka 29.307 10.01.2023. u 15:48 - Novine iz kojih niču biljke #6 Jasna: Pogledajte prilog 1281932 Zelene novine u Japanu, osmišljene su pre nekoliko godina. Stranice dnevnh novina sadrže semenke i nakon čitanja ih možete zasaditi. Kako vam se sviđa ideja? U naše novine kakvo god seme stavili, mislim da bi nešto otrovno niklo.. Kliknite za proširenje... Kad će ovo kod nas?
Jasna: Pogledajte prilog 1281932 Zelene novine u Japanu, osmišljene su pre nekoliko godina. Stranice dnevnh novina sadrže semenke i nakon čitanja ih možete zasaditi. Kako vam se sviđa ideja? U naše novine kakvo god seme stavili, mislim da bi nešto otrovno niklo.. Kliknite za proširenje... Kad će ovo kod nas?