Novim statutom Vojvodina dobija sve odlike nezavisne države

Što ste vi ljudi smešni, znam ljude koji jesu autonomaši (bar se tako izjašnjavaju), pa ni oni ne ke*aju o autonomiji Vojvodine, koliko vi to radite, niti olajavaju druge stranke vazdan, koliko vi to radite, nemaju ljudi vremena jer su zaposleni, rade

Dokon pop i prasiće krsti. To se zna. Vidiš ti koliko mi ovde imamo "znalaca" kojima mama kuva kafu kad se probude u 14h :mrgreen:

Dokon pop i prasiće krsti. To se zna. Vidiš ti koliko mi ovde imamo "znalaca" kojima mama kuva kafu kad se probude u 14h :mrgreen:

mislim šta reći, 'od babe i beseda'
samo me jako nervira takav stav ljudi,
posebno ovih retko pametnih,
ljudi imaju viziju da raja u Vojvodini
po ceo dan ništa drugo i ne radi nego
smišlja sabotažu na državnom nivou.
pa tako i drugi koji nisu kao oni dobijaju takve vizije

STRAŠNO

SRS nema program, to odgovorno mogu da kažem zato što sam pročitala to što su predložili kao svoj program. To je spisak neostvarivih želja, drugim rečima, jadan pokušaj zaluđivanja najsiromašnijih i najneobrazovanijih slojeva stanovništva. Zahvaljujući njihovim programima (ako to uopšte može da se nazove programom), zajedno sa programom SM i njegove partije, Srbija danas i jeste u situaciji u kojoj je. Nažalost, nema načina da se za kratko vreme eliminiše sva šteta koju su naneli ovoj zemlji za 10 godina njihove vladavine, a i političari koji danas vode državu nisu dobar izbor. No, boljeg nema, tako da Srbi već decenijama nisu u situaciji da biraju bolje od boljeg, već manje zlo od većeg zla.
Ovde se moze svasta nauciti,da su radikali vladali 10 godina,da je program socijalisticke partije bio toliko katastrofalan,a da je u sluzbi sadasnja vlast apsolutno dobar,.:eek::eek:.......malo paradoksa,ali drugacije vise ni ne mozete,uvek se sami upecate u sopstvene zamke

Ovde se moze svasta nauciti,da su radikali vladali 10 godina,da je program socijalisticke partije bio toliko katastrofalan,a da je u sluzbi sadasnja vlast apsolutno dobar,.:eek::eek:.......malo paradoksa,ali drugacije vise ni ne mozete,uvek se sami upecate u sopstvene zamke

Dosta se može naučiti o psihičkim obolenjima tipa shizofrenia, paranoja i manijakalna depresija. Mada se može dosta naučiti i o razmišljanjima morskih ježeva, jer je mozak pojedinaca sa ovog PDF-a sličan ježijem (ako sam dobro napisao) :rotf::rotf:

mislim šta reći, 'od babe i beseda'
samo me jako nervira takav stav ljudi,
posebno ovih retko pametnih,
ljudi imaju viziju da raja u Vojvodini
po ceo dan ništa drugo i ne radi nego
smišlja sabotažu na državnom nivou.
pa tako i drugi koji nisu kao oni dobijaju takve vizije

STRAŠNO

Pazi, ne vidim nacin da zabranimo radikalima da budu glupi i neobrazovani, to je prosto samo njihov luksuz :hahaha:
Mozemo samo da ih usmerimo barem na osnovno obrazovanje, srednje je već muka :lol:

Back