Novi zakon: Plaćaćemo porez na šupe, kokošinjce, bunare!

Системска корупција је утерала и олигархију и сиротињу у нелегалну градњу. Корупција институција ствара обе класе. То је Анти-Политеја. Анти-култура квалитета живота.

Једино малобројна изумирућа средња класа колико толико ради и мучи се по закону.

To i ja kažem, muslimanijanski terorsti krenuli u zločine i kažnjeni su teritorijalno. Mada su mnogi od tih terorista za svoje zločine kažnjeni u samom ratu.

Hahahahaha

To su ti nivoi ludila gdje ja prestajem i toplo preporučujem posjetu psihijatru ahahaha

BiH se kažeš smanjila?

Ahahahahha

Grohotom se smijem

Dogodine u Prizrenu, ha? Ups...

Hahahahaha

To su ti nivoi ludila gdje ja prestajem i toplo preporučujem posjetu psihijatru ahahaha

BiH se kažeš smanjila?

Ahahahahha

Grohotom se smijem

Dogodine u Prizrenu, ha? Ups...

Pa trenutno ste na 23% sa tendendencijom daljeg smanjivanja

Jer vas zlo tera na ratove protiv Hriscana, Srba i Hrvata, a dobro vas pobedi svaki put.

Koliko ste ratova vodili protiv nas i koliko ste dobili? Niti jedan.

Porazili smo vas u prvom srpskom ustanku, drugom srpskom ustanku, srpsko-turskom ratu 1896-1878, prvom balkanskom ratu, drugom balkanskom ratu, prvom i drugom svetskom ratu. Zatim i naravno u ratovima 90tih. U svakom ratu ste bili protiv nas Srba. Nemam iluziju da ce biti tako i u buducnosti. Ceracemo se na bojnom polju do istrage vase ili nase! Ovo sad je samo poluvreme.

Na koju si DRŽAVU mislio?

Hahahah

:)
Хахахахххх... ФилЂан репубљик - 23%
es-verk-108-69.jpg

Mislim da političare treba oporezovati, oni već više decenija posluju sa profitom a ne plaćaju ni porez ni pdv!
Treba takođe oporezovati i pojavlljivanje političara na TV stanicama sa nacionalnom frekvencijom, porez propisati prema broju i dužini pojavljivanja obveznika po osnovu korišćenja javnog dobra kao u svrhe samo promocijetako i u svrhe obavljanja javne funkcije.

Problem je sto se po novi zakoni i pokvaren stojadin, koji stoji nepokretan u dvoriste, racuna ko nepokretna imovina.

Nisam stručan po pitanju zakona, ali sam da su mi se na jednak način kao "nusprostorije" vodili i soba sa kuhinjom (i toaletom) za izdvojeno stanovanje, i improvizovane šupe koje nisu bile ni za šta osim za odlaganje starudije da ne pokisne.

Back