Pošto je jedan projekat propao, 'ajde da napravimo novi??
Predložite šta da uradimo i da se onda prijavljujemo!
Svi mogu da učestvuju!
Predložite šta da uradimo i da se onda prijavljujemo!
Svi mogu da učestvuju!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:to je bio samo predlog,pa ko moze da realizuje super,a moze da ima i funkciju za tabele,jednachine drugog,tretjeg i chetvrog stepena,pa iz njih da se mogu nacrtati grafovi.
Slazem se.tab503:ma bre ljudi kakav program
igrica to je ono pravo.
Ako mogu hrvati sto se ne bi i srbi okupili i napravili nesto dobro.
Naravno to nije projekat za nedelju dana nego za naredne dve ili tri godine ali kao finalan proizvod moglo bi da se napravi nesto (a i da se dobro zaradi)
atomant:A za one koji ne znaju, jednacine sa sestim ne mogu da se racunaju. Bar ne za sada... Ako neko zna da resi iste, moze da se prijavi za Nobelovu nagradu, koju ce mu sa zadovoljstvom uruciti.
loop:Ja sam se setio jedne extra ideje ( hvala bogu imam ih za izvoz)
Jedino u sta se ja razumem to je internet tehnologije a od programiranja vrlo malo PHP-a.
E sad posto je recimo Firefox open source i svima je dostup izvorni kod ovoga web citaca, sta kazete da ga mi preradimo i specijalizujemo za srpski web.Znam da pored Opere nema sanse da se napravi neki bolji browser, ali nama bi ciljna grupa bili domaci surferi i ceo taj nash browser bi bio na srpskom i imao bi automatski podeseno IRC klijenta za pricaonicu krstarice (ovo bi mu donelo ogromnu popularnost) i ima bi ugradjen krstaricin toolbar i josh neki sajtovi bi bili implementirani.
Ma i ovo je josh jedna solidna ideja koja ce ostati ne realizovana....
U svakom slucaju sta god da se uzme da se radi hocu i ja da ucestvujem u odradjivanju grafike.
pozz