Novi udar na internet!

Protest sutra u Beogradu
TRG - Zbog najave da bi i Srbija mogla da potpiše ACTA sporazum, Pokret u duhu vremena - Zeitgeist Srbije 25. februara na Trgu republike organizuje globalni protest. Ovaj sporazum je i u drugim zemljama izazvao velike kritike, pa je na desetine hiljada ljudi zbog njegovog potpisivanja izlazilo na ulice Berlina, Minhena, Sofije, ali i Zagreba, Ljubljane i Maribora.

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno...um-koji-omogucava-cenzuru-na-netu/30336.phtml

Hocete da se organizujemo kao ekipa sa pdf Film i video pa da odemo da pruzimo podrsku?

P.S. Ovo su one situacije kad ni sam ne znam da li sam ozbiljan ili ne.

Protest sutra u Beogradu
TRG - Zbog najave da bi i Srbija mogla da potpiše ACTA sporazum, Pokret u duhu vremena - Zeitgeist Srbije 25. februara na Trgu republike organizuje globalni protest. Ovaj sporazum je i u drugim zemljama izazvao velike kritike, pa je na desetine hiljada ljudi zbog njegovog potpisivanja izlazilo na ulice Berlina, Minhena, Sofije, ali i Zagreba, Ljubljane i Maribora.

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno...um-koji-omogucava-cenzuru-na-netu/30336.phtml

Hocete da se organizujemo kao ekipa sa pdf Film i video pa da odemo da pruzimo podrsku?

P.S. Ovo su one situacije kad ni sam ne znam da li sam ozbiljan ili ne.

ja bih iskreno isla,ali sumnjam da ce to imati bilo kakvog efekta,kao sto nije ni imalo kad su drugi drzali...nazalost boli vlast uvo da cuju nas stav....kao i sve sto se radi kako oni hoce,tako ce i ovo.....

rutor.org ide k`o blesav. Full brzina, šta god sam skinuo. Doduše, provalio sam ga pre par dana i skinuo 10-ak naslova, valjda i ostalo tako piči.

Druze sta si skidao? Kad god izaberem neki film u informacijama pise da je sinhronizovan. Koliko god oni mrzeli Amere i cuvali svoj jezik, ne razumem kako mogu da gledaju takve filmove. Postoji li nacin da se eliminise ruski audio i ostane samo engleski? Ima blu ray ripova da covek bira i zakera i voleo bih da to poskidam i zamenim stare dvd ripove.

ja bih iskreno isla,ali sumnjam da ce to imati bilo kakvog efekta,kao sto nije ni imalo kad su drugi drzali...nazalost boli vlast uvo da cuju nas stav....kao i sve sto se radi kako oni hoce,tako ce i ovo.....

Prica se da su po pojedinim evropskim zemljama ljudi na taj nacin uspeli da odgovore vlasti od usvajanja sporazuma. Mislim da je Poljska jedna od tih zemalja. Nego, meni ce nekako biti zao kad sutra vidim nekih 20-30 likova koji protestuju na Trgu, a cela Srbija to radi i gleda filmove na taj nacin.

Druze sta si skidao? Kad god izaberem neki film u informacijama pise da je sinhronizovan. Koliko god oni mrzeli Amere i cuvali svoj jezik, ne razumem kako mogu da gledaju takve filmove. Postoji li nacin da se eliminise ruski audio i ostane samo engleski? Ima blu ray ripova da covek bira i zakera i voleo bih da to poskidam i zamenim stare dvd ripove.

Mozes da nadjes na netu tutorijal za to.

Boli tuki vlast za te nazovi proteste kao i za razne ANONIMuS haklere, svugde pa i kod nas.
Oni samo znaju govor novca.
Kad bi ljudi pravili proteste a zarad propagiranja masovnog otkazivanja interneta pušili bi ONI sa obe ruke ako bi to uhvatilo maha.
Kad budu doneli taj zakon kod nas imaće oko 20 evra od mene manje mesečno.

attachment.php

Za sve kraljevčane/ke koji "dojme" fim ZEITGEIST ... Pridružite nam se...

Sastanak kraljevačkog ogranka Pokreta u duhu vremena - Zeitgeist 2.3.2012.

U petak (2.3.2012.), aktivisti kraljevačkog ogranka Pokreta u duhu vremena - Zeitgeist Srbija se sastaju radi planiranja Z dana. Okupljamo se u centru grada preko puta kafane Pariz u tačno 15h.

Svi koji žele da učestvuju su dobrodošli.

https://www.facebook.com/groups/136459299800798/

https://www.facebook.com/events/165723873545100/

Stari i novi prijatelji, upoznajte se sa pričom ovog pokreta... Ne morate da budete aktivni članovi ali barem vidite kako možemo da promenimo stvari ako se ujedinimo! I možda počnete malo drugačije da gledate na stvari.

Anonymous, 99%, Zeitgeist.

Poslednja izmena:

Back