Novi trener Srbije

Alex.L:
Ako je on dobar stručnjak(čitao sam na nekim mestima, podeljena su mišljenja), šta me briga šta je jednom rekao!!!

Pa i nije imao neku narocitu karijeru.......dva puta bio prvak spanije,i kao selektor imao 31 utakmicu uzastopno bez poraza(mozda nisu najtacniji podaci ali mi se cini da je tako) .....nista posebno......

A to sto nece napustati Spaniju znaci da ce nas tim biti slican onom sa SP.
Tj male su sanse igracima koji igraju ovde da ulete u tu reprezentaciju.Znaci da ce onaj moron Kezman opet igrati.Tuga! Ali videcemo. Mislio sam da ce pocistiti ta govna poput Kezmana itd,kao sto je Sakota uradio u kosarkaskoj repr. i nije se smarao da zove kretene poput Jarica,Radmanovica i sl. Sakoti svaka cast za to.Nema veze kako prodju na SP ali sigurno je da ce se boriti.

Tesko nama. Obratite paznju na gornji levi cosak, kako je Srbija spelovano.

klement-promo-12.jpg

Blago nama kad ni sami neznamo da napisemo ime svoje drzave.BTW,zar ne mislite da nam je grb malo,u nedostatku prikladnije reci,seljacki.Mislim,zar mi ne mozemo da smislimo grb koji ne obuhvata plavi stit kao osnovu?A jos ova krpenjaca u sredini,k'o iz Ugande da je uvezena.

alex3000000000000000:
Blago nama kad ni sami neznamo da napisemo ime svoje drzave.BTW,zar ne mislite da nam je grb malo,u nedostatku prikladnije reci,seljacki.Mislim,zar mi ne mozemo da smislimo grb koji ne obuhvata plavi stit kao osnovu?A jos ova krpenjaca u sredini,k'o iz Ugande da je uvezena.

Kakav grb takav fudbal!

Prva ostavka zbog "Srvbije"
Direktor za medije Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Gradimir Branković podneo je ostavku zbog neverovatnog propusta na promociji novog srpskog selektora Havijera Klementea.

Na konferenciji za novinare koja je održana u petak na panou iza Klementea i predsednika FSS Zvezdana Terzića doslovce je pisalo Fudbalski savez Srvbije, što je u subotu posebno apostrofirala gotovo kompletna srpska štampa.

Branković je saopštio da oseća ličnu odgovornost zbog tog propusta i da je zbog toga podneo ostavku.

ZzZzZz:
Ovo "SRVBIJA" nije bila jedina greska.

Na šalu koji je držao Klemente "SRBIJA" je bilo obojeno belo-crveno-plavo.

Koji smo mi idiJoti.

http://www.uefa.com/competitions/EURO/news/Kind=1/newsId=438991.html
Tek sada sam ovo video. Ne mogu da verujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja ovuda samo širim propagandu i ***** im mamu kad česi naprave ya nas sličnu glupost. Naše ya ovo treba poslati na prinudni rad u biblioteku da uče heraldiku!

Back