NOVI TREND - ZENA MLADJA NAJMANJE 3O GODINA OD MUSKARCA!

Meni u vezi ove teme ne badruje to da postoje osobe koje zele mladje ili starije partnere za sebe. To je personalni izbor, ako par odluci da razlika u godinama nije problem --- well, to je njihova stvar.

Sta je neopisivo odvratno u vezi ove teme je citav ton koji je autor uspostavio od samog pocetka. Neopisivo, ali dacu sve od sebe.
Tema pocinje sa: “ potpuno normalno,i drustveno prihvaceno,da muskarac za svoju seksualnu partnerku,trazi zenu mladju,oko,ili preko,tridesetak godina.Sta je tome uzrok,nije tesko pronaci.”
I onda nastavi multi-paragraf tiradu o tome kako je skoro svaka (ako ne i svaka) devojka neka verzija nevaspitane, drogirane, alkoholicarke. On tu uspostavljenu narativu koristi da dehumanizuje i kompleno nonsalantno cak i ubaci komentar o izgledu sesnaestogodisnjih devojcica (EEEEEWWWWWWW Ad infinitum!!!). Ali ne zaboravite, one zahvaljujuci novo-uspostavljenoj narativi nisu vise mlade devojcice vec drogirasice/raspustenice/ alkoholicarke i time zasluzne zlostavljanja ili nabavicanja randomnih perverznjaka.

Cinjenica je da apsolutno ne postije statistike da podrze ovakvu karakterizaciju o mladim devojkama --- ovo je vise subjektivni sentiment. Dalje, repeticja ovakve narative o mladim devojcicama i devojkama je neogovorna --- jer nije istina i svaku mladu devojku automatski stavlja u jednu od tih ponizavajucih kategorija ako se ona ne ponasa prikladno po svim standardima.
U zakljucku, ono sto dehumanizujes ne moras da postujes.

- - - - - - - - - -

Na osnovu misljenja velikog broja Forumasa,iskristalisalo se jedno zajednicko gledanje na seksualnost.Muskarce u principu,seksualno potentnim muskarcima,cini samo
jedno,a to je mlado zensko telo.Cinjenica je svakako ta,da zene preko trideset pet,da ne kazemo "polovnjace",ne mogu da izazovu erekciju kod muskaraca,koja bi bila
dovoljna,za uspesan,pogotovvu produzeni seksualni odnos. Zdravom muskarcu,bez obzira,da li ima pedeset,sezdeset ili koju godinu vise,nisu potrebne nikakve
tablete za bolju potenciju.Treba samo da ima mladu partnerku,koja ima "u nogama",sve one lepe seksualne igrice.Takodje je dokazano,na masi primera,da muskarac
zrelih godina,moze daleko,daleko bolje da zadovolji i najstrastveniju devojku,nego njeni vrsnjaci,koji posle par minuta "poprskaju" devojku i ostave je duboko nezadovoljenu. Eto,to je prava istina,zasto devojke luduju za starijim muskarcima,koji devojke svojim iskutvom,seksualnim vestinama,odvode u rajske naslade seksa.!:deda:

EW, EW , EW !!! Kao da svi citate iz istog perv. prirucnika.

BTW .... covece ne mozes racionalno da pratis SOPSTVENU bs. narativu. Not good.

Meni u vezi ove teme ne badruje to da postoje osobe koje zele mladje ili starije partnere za sebe. To je personalni izbor, ako par odluci da razlika u godinama nije problem --- well, to je njihova stvar.

Sta je neopisivo odvratno u vezi ove teme je citav ton koji je autor uspostavio od samog pocetka. Neopisivo, ali dacu sve od sebe.
Tema pocinje sa: “ potpuno normalno,i drustveno prihvaceno,da muskarac za svoju seksualnu partnerku,trazi zenu mladju,oko,ili preko,tridesetak godina.Sta je tome uzrok,nije tesko pronaci.”
I onda nastavi multi-paragraf tiradu o tome kako je skoro svaka (ako ne i svaka) devojka neka verzija nevaspitane, drogirane, alkoholicarke. On tu uspostavljenu narativu koristi da dehumanizuje i kompleno nonsalantno cak i ubaci komentar o izgledu sesnaestogodisnjih devojcica (EEEEEWWWWWWW Ad infinitum!!!). Ali ne zaboravite, one zahvaljujuci novo-uspostavljenoj narativi nisu vise mlade devojcice vec drogirasice/raspustenice/ alkoholicarke i time zasluzne zlostavljanja ili nabavicanja randomnih perverznjaka.

Cinjenica je da apsolutno ne postije statistike da podrze ovakvu karakterizaciju o mladim devojkama --- ovo je vise subjektivni sentiment. Dalje, repeticja ovakve narative o mladim devojcicama i devojkama je neogovorna --- jer nije istina i svaku mladu devojku automatski stavlja u jednu od tih ponizavajucih kategorija ako se ona ne ponasa prikladno po svim standardima.

- - - - - - - - - -

postavljac teme je ili trol ili retard...a moguce i kombinacija toga
meni su zanimljiviji postovi uvazenih starina sa ovog pdf-a,,koji su jedva docekali da svoje sklonosti prema mnoooogo mladjim zenama overe kao nesto 'normalno' i drustveno prihvatljivo, dok iste takve sklonosti kod suprotnog pola karakterisu kao bolest, sadizam i nesto sto treba cupati iz korena.

i jos smesni pokusaji da svoj strah od prolaznosti i zal za mladoscu (slika na avataru postavljaca govori mnogo vise od njegovih reci) opravdaju kao zelju za 'ljubavlju'
i dalje nastavlja uvazeni mudrac kako mlada(prevedeno na njihov jezik--emotivna) devojka i delikatni, nezni hipersenzibilni starina ( mrzovoljni egoisticni narcis -OP) su formula za ljubav
dok je obrnut slucaj( gde stairija zena zudii za iskriscavosti i lakocom mladosti) bolest,i sadizam,

dakle zenama je dozvoljeno da igraju svoju staru ulogu i stavljaju materijalnu i svaku drugu sigurnost na prvo mesto i to se krsti kao 'ljubav'
ako se usude da pozele nesto drugo onda su gadne ane karenjine i krateraste verice i dan danas kao i pre par vekova.

sta sve ljudi zovu ljubav
tacno , nagonski osetim neku naprijatnost kad cujem tu rec, toliko su je oskrnavili..

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

postavljac teme je ili trol ili retard...a moguce i kombinacija toga
meni su zanimljiviji postovi uvazenih starina sa ovog pdf-a,,koji su jedva docekali da svoje sklonosti prema mnoooogo mladjim zenama overe kao nesto 'normalno' i drustveno prihvatljivo, dok iste takve sklonosti kod suprotnog pola karakterisu kao bolest, sadizam i nesto sto treba cupati iz korena.

i jos smesni pokusaji da svoj strah od prolaznosti i zal za mladoscu (slika na avataru postavljaca govori mnogo vise od njegovih reci) opravdaju kao zelju za 'ljubavlju'
i dalje nastavlja uvazeni mudrac kako mlada(prevedeno na njihov jezik--emotivna) devojka i delikatni, nezni hipersenzibilni starina ( mrzovoljni egoisticni narcis -OP) su formula za ljubav
dok je obrnut slucaj( gde stairija zena zudii za iskriscavosti i lakocom mladosti) bolest,i sadizam,

dakle zenama je dozvoljeno da igraju svoju staru ulogu i stavljaju materijalnu i svaku drugu sigurnost na prvo mesto i to se krsti kao 'ljubav'
ako se usude da pozele nesto drugo onda su gadne ane karenjine i krateraste verice i dan danas kao i pre par vekova.

sta sve ljudi zovu ljubav
tacno , nagonski osetim neku naprijatnost kad cujem tu rec, toliko su je oskrnavili..

Ljubav ne može niko i ništa oskrnaviti.
Neka se nose. z:)

Bas me interesuje kako oni sa jednom nogom u grobu I disfunkcijom u erekciji u sestoj sedmoj banki svog zivota mogu da nadju partnerku za kako rece sex......zamisljam kakav je to sex ako on mora uvek pola sata ranije da popije podizač
gde je tu spontanost :rotf:

Svako svoj interes ganja, malo malo pa nađu nekog matorca gologuzog sa paketićem afričke šljive u audiju parkiran u nekom šteku... dobra strana je što se mala manje pohaba sa matorcem nego da ode pod nekog punokrvnog pastuva iz neke ljubavi pa će posle još da nađe deset takvih ljubavi, ovako dobije ono što želi, obezbjeđene materijalne stvarčice, sve ima svoje.
Ženska priroda više vuče na materijalizam nego muška, sam taj odnos je takav, ovaj hoće da prca ova hoće nešto što je uslovljeno kešom. A trenutno je mainstrim (ne)kultura takva da ženama daje vjetar u leđa ka materijalizmu i razvratu više nego kuronjama.

Iz svih ovih prica jedino iskace kao pravilo da se matore zene bore protiv mladjih

pritiskom na muskarce i stvaranjem moralnih sablona.

Kao sta ce vama mladja, to nije u redu, kako vas nije sramota perverznjaci i tako slicne mediokritetske primedbe....

Kada ih podsetis na recenicu " svi mi kazu da izgledam 10 godina mladja nego sto imam..." onda je to normalno...

Dokle bre da vas zajebava taj hriscanski moral u glavi? Dokle da se borite protiv njega preko drugih?

Najbolje lepo stanete pored zida, ali nekog rapavog i glavom osam puta u njega, onda pauza do 10, pa jos osam puta i

mozda vas prodje zal za mladoscu...

primetio sam da su meni, čoveku u poznim tridesetim, najprivlačanije devojke srednjoškolkskog uzrasta, negde 3. godina srednje.
ali, ja sam seksualno neostvaren, frustriran čovek. opis moje situacije u toj sferi je - nevoljno devičanstvo.

ne uspevam razlučiti da li se uzbuđujem na njih zbog toga što takve devojke nisam iživeo u mladosti ili je normalno da i muškarcu mojih godina budu privlačne?

sa druge strane, ne pamtim da sam se naložio na neku svoju vršnjakinju još od vremena studija.

imam i neki zazor od njih, nekako su drukčije, izgubile su onu devojačku auru. verovatno je problem u meni. tačnije, problemi.

Veća je verovatnoća da će ti mlada žena ostaviti zdravo i lepo potomstvo, no stara žena.
Veća je verovatnoća da mladu ženu prilagodiš svojim željama, no staru ženu koja i sama ima svoj put i svoje želje. (Drvo možeš oblikovati dok je mlado, posle ga moraš sakatiti da bi dobilo formu koju želiš.)

Žena traži sigurnost za svoje potomstvo. U današnje vreme, sigurnost je u novcu.

Iz svih ovih prica jedino iskace kao pravilo da se matore zene bore protiv mladjih

pritiskom na muskarce i stvaranjem moralnih sablona.

Kao sta ce vama mladja, to nije u redu, kako vas nije sramota perverznjaci i tako slicne mediokritetske primedbe....

Kada ih podsetis na recenicu " svi mi kazu da izgledam 10 godina mladja nego sto imam..." onda je to normalno...

Dokle bre da vas zajebava taj hriscanski moral u glavi? Dokle da se borite protiv njega preko drugih?

Najbolje lepo stanete pored zida, ali nekog rapavog i glavom osam puta u njega, onda pauza do 10, pa jos osam puta i

mozda vas prodje zal za mladoscu...

2 x 8.... a, el jednom dnevno?
e, da... el može u gladak zid? onaj rapavi mlogo bole...

Back