Novi tip i vashe drushtvo

Nikad nisam imao prilike da se lepo slozim sa drustvom bilo koje devojke. Zatvorena sam osoba, u nekom svom svetu, uskogrud, posebno prema ljudima koje ne poznajem.
Ne znaci to da ne mogu da ih istrpim, ali mi je vise mucenje i iz petnih zila bi izbegao druzenje sa njima, jer nismo na istim talasnim frekvencijama, a obicno se to svede da cutim i cekam da odem kuci, stojim samo kao ukras, jer tako parovi treba da se ponasaju tako i idu zajedno.

Ne bih trazio da ona provodi vreme sa mojim drustvom, zensko u muskom drustvu, zna se kako to obicno izgleda, svi se prave fini, ustrucavaju, da ne bi ispali debili pred njom.
Jednostavno, takva atmosfera mi deluje izvestaceno, jer svi paze sta pricaju, kako se ponasaju, jer ako se razvezu i lupaju, tu nesto moze biti pogresno protumaceno, a onda naprave probleme onom drugom.

Drustvo je na daleko nizoj lestvici vaznosti, od decka kog odaberem :)
bravo,prvo sto se nikad to prijateljstvo ne zagrebe i ne vidi koliko ja rdje ispod,drugo sto su uvek ljubomorni na izbor,ne do bog da su sami,trece i oni prvom prilikom kad nadju nekog zabole ih za vidjanje zna se ko je preci,jer se svo ono kafenisanje svodi na pricu o suprotnom polu i lovu na njih,cetvrto moze se desiti da s partnerom odu u drugu drzavu ziveti,opet drustvo ko yebe,5o to su razlicite kategorije kao familija koja ne mora da se slozi s izborom partnera sto je u vecini slucajeva za njih los izbor

Recimo upoznate tipa aj mozhe i da ga zavolite i ubrzo shvatite da on uopshte nemozhe da se uklopi u drushtvo koje ti gajish vetj godinama ....shta chiniti ?

Dosta ljudi ne može u startu da se uklopi u neko društvo koje već funkcioniše godinama, jer tu već svako svakoga u detalje zna, služe se internim šalama, komunikacija je često i neverbalna... Tako da, to nije smak sveta.
Ne bih nikoga forsirala, ali bih očekivala da pruži šansu. Sve i da su mu bljak, ne bih se nešto potresla :lol:
Sve je ok.

- - - - - - - - - -

Ti sto kada udju u vezu zaborave na prijatelje, a kada iz nje izadju sete ih se ponovo... nisu ni vredni pomena.
Mislim, razumem zanesenost, ushicenje,... ali nije momak/devojka sve. Mislim da na kraju najnesrecniji budu oni koji u vezi izgube sebe.

E baš tako.:klap:
(volim kada neko napiše šta mislim, mada retko to viđam :lol: pa samo citiram)

Recimo upoznate tipa aj mozhe i da ga zavolite i ubrzo shvatite da on uopshte nemozhe da se uklopi u drushtvo koje ti gajish vetj godinama ....shta chiniti ?

Meni uopste ne odgovara takva veza gde cu sa momkom da provodim vreme u nekom vecem drustvu, bilo mom, bilo njegovom. Prijatelje, roditelje, rodbinu mogu da upoznam naravno, ali nase zajednicko vreme volim da provodimo u dvoje.

Meni uopste ne odgovara takva veza gde cu sa momkom da provodim vreme u nekom vecem drustvu, bilo mom, bilo njegovom. Prijatelje, roditelje, rodbinu mogu da upoznam naravno, ali nase zajednicko vreme volim da provodimo u dvoje.

ovo je za zabavljanje u pocetku ok.ali kad prodje par godina lepoa su zajednicka zimovanja,putovanja,nove godine,sedeljke...sedeti citav zivot u dvoje postaje smor

Mrzim to uklapanje u okolinu u kojoj ne bih sedeo nikada u životu... Kao, prihvati njene roditelje, brata kome smrde noge, sestru koja melje neprekidno i prekida vas u svemu, drugaricu koja je klasičan oblik deždevnjaka, drugu drugaricu koja je uvek pametna, ona sve zna, ona je ovo, ono... Ja to ne volim uopšte, to što su one njene drugarice ne znači da i ja trebam biti tu, da ja sad kao moram da ih gotivim, sedim sa njima... Kao što ni ja ne očekujem od nje da prihvati moje, da ide na utakmice nekad, sluša neke naše priče, itd, itd...

Naravno da ne treba živeti ceo život u dvoje, smoriće vas, osim ako niste neki bogatuni pa putujete po svetu... Ali onda treba naći ljude koji prijaju oboma, gde niko ne trpi...

ovo je za zabavljanje u pocetku ok.ali kad prodje par godina lepoa su zajednicka zimovanja,putovanja,nove godine,sedeljke...sedeti citav zivot u dvoje postaje smor[/QUOTE]

Ovo je vrlo važno i zato se bira partner sličnih interesovanja da bi nam i društva bila slična ili ista.
Ne mora on da prihavti svaku moju drugaricu ili druga, ili ja da prihvatim sve s kojima se on druži, ali postoje zajedničke aktivnosti i druženja koje moraju da ulepšaju brak, a ne da se svedu na čavrljanje ili svađe u četiri zida.

Back