ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
U stvarnosti zena kad upozna tipa pozdravi se sa drustvom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti sto kada udju u vezu zaborave na prijatelje, a kada iz nje izadju sete ih se ponovo... nisu ni vredni pomena.U stvarnosti zena kad upozna tipa pozdravi se sa drustvom.
fak d drustvoRecimo upoznate tipa aj mozhe i da ga zavolite i ubrzo shvatite da on uopshte nemozhe da se uklopi u drushtvo koje ti gajish vetj godinama ....shta chiniti ?
bravo,prvo sto se nikad to prijateljstvo ne zagrebe i ne vidi koliko ja rdje ispod,drugo sto su uvek ljubomorni na izbor,ne do bog da su sami,trece i oni prvom prilikom kad nadju nekog zabole ih za vidjanje zna se ko je preci,jer se svo ono kafenisanje svodi na pricu o suprotnom polu i lovu na njih,cetvrto moze se desiti da s partnerom odu u drugu drzavu ziveti,opet drustvo ko yebe,5o to su razlicite kategorije kao familija koja ne mora da se slozi s izborom partnera sto je u vecini slucajeva za njih los izborDrustvo je na daleko nizoj lestvici vaznosti, od decka kog odaberem![]()
Recimo upoznate tipa aj mozhe i da ga zavolite i ubrzo shvatite da on uopshte nemozhe da se uklopi u drushtvo koje ti gajish vetj godinama ....shta chiniti ?
Ti sto kada udju u vezu zaborave na prijatelje, a kada iz nje izadju sete ih se ponovo... nisu ni vredni pomena.
Mislim, razumem zanesenost, ushicenje,... ali nije momak/devojka sve. Mislim da na kraju najnesrecniji budu oni koji u vezi izgube sebe.
U stvarnosti zena kad upozna tipa pozdravi se sa drustvom.
Recimo upoznate tipa aj mozhe i da ga zavolite i ubrzo shvatite da on uopshte nemozhe da se uklopi u drushtvo koje ti gajish vetj godinama ....shta chiniti ?
Meni uopste ne odgovara takva veza gde cu sa momkom da provodim vreme u nekom vecem drustvu, bilo mom, bilo njegovom. Prijatelje, roditelje, rodbinu mogu da upoznam naravno, ali nase zajednicko vreme volim da provodimo u dvoje.
ovo je za zabavljanje u pocetku ok.ali kad prodje par godina lepoa su zajednicka zimovanja,putovanja,nove godine,sedeljke...sedeti citav zivot u dvoje postaje smor[/QUOTE]
Ovo je vrlo važno i zato se bira partner sličnih interesovanja da bi nam i društva bila slična ili ista.
Ne mora on da prihavti svaku moju drugaricu ili druga, ili ja da prihvatim sve s kojima se on druži, ali postoje zajedničke aktivnosti i druženja koje moraju da ulepšaju brak, a ne da se svedu na čavrljanje ili svađe u četiri zida.