Novi svetski poredak

• Začetnik teme Začetnik teme Araon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog takvih nesretnika kao što si ti, moja drugarica koja je gej, mora da se sakriva u mišiju rupu.

Nisi ni sagovornik, niti imaš osnova o ponašanju.

Kada te nešto lepo pitam, ti počneš o homofobiji, kao da uopšte i znaš šta znači prevod te latinske kovanice.

Nisi ostavio utisak obrazovane osobe, niti ozbiljne osobe, nego samo nekog dernjavca koji želi malo pažnje. E, pošto sam tu jako sebičan, ne poklanjam ti više uopšte pažnju. Bolje radi ono zbog čega se ovde toliko trudiš isticati i ne smaraj ljude više.

Kako samo ovi pacijenti svi brzo shvate da tastatura ne može lupiti šamar zbog lupetanja u prazno, to je strašno.

Nema nista "lepo u pitanju" kada citavu manjinu neosnovano nazivas kukoljem i parazitom (izbrisao moderator sada), i ti o nekim "osnovama o ponasanju, utisku obrazovane i ozbiljne osobe, nesretniku, dernjavcu i smaranju sagovornika".. Ja i radim ono "zbog cega se ovde trudim isticati", a to je razbijanje predrasuda, i izlaganje naucnih cinjenica.

Da, prava ti je drugarica, je l zna samo da je nazivas tim recima.. Naravno da je to homofobija. Inace, to nije latinska kovanica (fobija je grcko), novijeg je porekla i nema znacenje fobije, informisi se.

Poslednja izmena:
Tema se odavno pretvorila u promociju homoseksualizma i prepucavanja izmedju koirsnika DjokoK i ostalih
sto nema veze sa uvodnim postom i idejom postavljaca teme

..Poslednje upozorenje...Ako nastavite u ovom stilu tema ce biti zakljucana...

Slazem se da se ne trebaju teme zakljucavati ali ako tema izgubi smisao i pored brisanja i ako i dalje nema pisanja na njoj o samoj temi
vec se prepucava i pametuje ,ne moze se ni besomucno brisati , pa se zato tema i zakljuca..ostavljeno je upozorenje

Tema se odavno pretvorila u promociju homoseksualizma i prepucavanja izmedju koirsnika DjokoK i ostalih
sto nema veze sa uvodnim postom i idejom postavljaca teme

..Poslednje upozorenje...Ako nastavite u ovom stilu tema ce biti zakljucana...

"Promocija homoseksualizma" je kao promocija boje ociju, ili koze. To je besmislica. I nije homosekusalizam, vec homoseksualnost. Postavljac je sam potegao gej ljude u diskusiji.

Poslednja izmena:
Izlaganje naucnih cinjenica i pobijanje predrasuda koje se plasiraju nije "trazenje paznje". To sto ti negiras nauku i realnost, govori o tvom stanju.

Pobijene su ti sve te činjenice, dokazali smo to što smo hteli da dokažemo, svi to vide, zato mi i šalju kako te treba pustiti jer si takav kakav si, šta će ljud, kažu "pusti ga jadan", jer jadan i jesi. I svima si dosadan, samo što to niko neće javno da kaže osim par ljudi ovde.

Trenutno imate podršku institucija, ali neće ni to večno trajati, posle toga biće "kud koji mili moji"...

Realnost i naučna istraživanja koja su vas pokazala kao leglo zaraze su za vas "uvredljiva", ali zato ja moram da prihvatim da među životinjama ima gej populacije jer dve žirafe stoje zajedno i ja sam homofob, fašista, šta već ne, ako kažem da je to glupost?

Evo, daćemo ti tu preko potrebnu pažnju za kojom žudiš i vrištiš u svakom postu, budi bar malo srećan u tom tvom životu.

:roll: Iza mojih stavova stoje naucne i akademske reference koje sam i navodio, a tvoje ne podrzava niti jedna jer su izmisljotine i teorije zavere. Pored toga, govoris u ime "svih koji vide", zanimljivo. Inace, nekada je vecina smatrala da crnci ne treba da idu u skolu sa belcima, ili da zene glasaju, bave se naukom. Vecina nije uvek u pravu, i zato je tu razum, nauka, obrazovanje da razbijaju predrasude. Tvoje opaske na mene licno, da l sam dosadan tebi, to sto mislis da govoris u ime svih i ti nekome dajes priliku :roll: itd. me ne zanimaju. I homoseksualnost u gej svetu je naucno pokazana cinjenica u stotinama vrsta, a ne zato sto "dve zirafe stoje zajedno". Tuberkuloza je pogadjala vecinom belce.. preko 70% obolelih od ebole i side su crnci, to ne znaci da se mogu nazivati "leglom zaraze" zbog boje koze. Tvoje neznanje vristi. Uvrede naravno prijavljujem.

Poslednja izmena:
:roll: Iza mojih stavova stoje naucne i akademske reference koje sam i navodio, a tvoje ne podrzava niti jedna jer su izmisljotine i teorije zavere. Pored toga, govoris u ime "svih koji vide", zanimljivo. Inace, nekada je vecina smatrala da crnci ne treba da idu u skolu sa belcima, ili da zene glasaju, bave se naukom. Vecina nije uvek u pravu, i zato je tu razum, nauka, obrazovanje da razbijaju predrasude. Tvoje opaske na mene licno, da l sam dosadan tebi, to sto mislis da govoris u ime svih itd. me ne zanimaju. I homoseksualnost u gej svetu je naucno pokazana cinjenica u stotinama vrsta, a ne zato sto "dve zirafe stoje zajedno". Tvoje neznanje vristi. Uvrede naravno prijavljujem.

Ti tvoji dokazi i reference su klasična glupost u rukama marioneta. Gomila nekog teksta koji je naveden od nekih polumozgaša koji su plaćeni za to. Nigde slike, nigde nekog dokaza, rezultata testiranja, sve je to klasična priča "trla baba la".

Govorim u ime svih onih koji su mi poslali reputacije i privatne poruke, kojih je zaista mnogo, samo što nije moje da govorim javno njihova imena, ja govorim za sebe, zapravo, smatraju vas za čudake koji svojim histerisanjem samo navlače gnev ljudi da gejevi koji žive normalnim životom ne mogu da žive normalno.

Nije nikada većina smatrala da crnci ne treba da idu u školu, već su ih koristili kao što ih i danas koriste, žene su se bavile naukom jer imamo mnoga istraživanja, čak je i Mercedes praktično nastao zato što je žena sela na njega i vozila se, bez da je muž i znao, a ne moramo ni pričati o Milevi, itd, itd. Nego je većina njih bila ne toliko inteligentna i onda krive druge za to.

Ništa vama tu nije dokazano, nego znaju da je stopa samoubistva među gejevima povećana, znaju da ljudi na vas ne gledaju blagonaklono, znaju da ste izvor zaraze, onda su pojačali lobi i koriste vas za uzurpaciju teritorija i prikrivanje pravih problema jer ljudi pričaju o vama a ne o problemima realnim.

Životinjskih vrsta gej populacije nema, samo vi tvrdite suprotno jer vam to ide u korist, ali to je pišanje uz vetar.

A kao što rekoh, ti sve možeš da okarakterišeš kao vređanje, time se jedino i bavite, ko god šta kaže da je tačno a vama se ne sviđa je vređanje. Jednog dana doneće zakone kao u Rusiji, pitaću te tada.

I nemoj da koristiš jadne crnce koji su uvek bili topovsko meso i koji se koriste za razne eksperimente. Nemoj koristiti zlostavljan narod za tvoje fašističke ideologije.

Nema nista "lepo u pitanju" kada citavu manjinu neosnovano nazivas kukoljem i parazitom (izbrisao moderator sada), i ti o nekim "osnovama o ponasanju, utisku obrazovane i ozbiljne osobe, nesretniku, dernjavcu i smaranju sagovornika".. Ja i radim ono "zbog cega se ovde trudim isticati", a to je razbijanje predrasuda, i izlaganje naucnih cinjenica.

Da, prava ti je drugarica, je l zna samo da je nazivas tim recima.. Naravno da je to homofobija. Inace, to nije latinska kovanica (fobija je grcko), novijeg je porekla i nema znacenje fobije, informisi se.

Već pre ovog tvog posta sam zaključio da nisi dostojan rasprave, a sada samo naglašavam da je kritika superoderatora na mestu. Nema smisla derane, mlatiti praznu slamu sa tobom. :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back