DjokoK
Aktivan član
- Poruka
- 1.308
Zbog takvih nesretnika kao što si ti, moja drugarica koja je gej, mora da se sakriva u mišiju rupu.
Nisi ni sagovornik, niti imaš osnova o ponašanju.
Kada te nešto lepo pitam, ti počneš o homofobiji, kao da uopšte i znaš šta znači prevod te latinske kovanice.
Nisi ostavio utisak obrazovane osobe, niti ozbiljne osobe, nego samo nekog dernjavca koji želi malo pažnje. E, pošto sam tu jako sebičan, ne poklanjam ti više uopšte pažnju. Bolje radi ono zbog čega se ovde toliko trudiš isticati i ne smaraj ljude više.
Kako samo ovi pacijenti svi brzo shvate da tastatura ne može lupiti šamar zbog lupetanja u prazno, to je strašno.
Nema nista "lepo u pitanju" kada citavu manjinu neosnovano nazivas kukoljem i parazitom (izbrisao moderator sada), i ti o nekim "osnovama o ponasanju, utisku obrazovane i ozbiljne osobe, nesretniku, dernjavcu i smaranju sagovornika".. Ja i radim ono "zbog cega se ovde trudim isticati", a to je razbijanje predrasuda, i izlaganje naucnih cinjenica.
Da, prava ti je drugarica, je l zna samo da je nazivas tim recima.. Naravno da je to homofobija. Inace, to nije latinska kovanica (fobija je grcko), novijeg je porekla i nema znacenje fobije, informisi se.
Poslednja izmena: