Novi, stravičan snimak napada na Bjelicu! Petković mu pretio makazama, a onda je naišlo dete /VIDEO/

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
115.167
12:00:15_2024020511593245729_original_am-l.webp


Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica, napadnut je makazama u dečjoj igraonici, a prema informacijama iz policije, napao ga je Nikola Petković, bivši fudbaler Crvene zvezde! Sve je snimljeno iz više uglova. Kamere postavljene u dečijoj igraonici u Beogradu snimile su kompletan napad, a pojavio se novi video zapis koji deluje uznemirujuće.​


"U igraonici u centru Beograda odigrao se jezivi incident kada je Nikola Petković prišao i uneo se u lice Nemanji Bjelici, bivšem igraču Crvene zvezde i NBA. Kako saznajemo, Petković se Bjelici obratio gnusnim i pretećim rečima: Gde si indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu", bile su reči koje su čuli svedoci.

Sportal je ekskluzivno došao i do snimka na kom se vidi kako Petković uzima makaze i preti pred svima - a sve vreme su bili okruženi i decom!

Nikola Petković je poznat po incidentima iz igračke karijere, vrlo brzo je identifikovan, a sve se dogodilo 3. februara, potvrđeno je Sportalu. Brzo mu je određen pritvor.

Objavljen je i prvi snimak celog napada na Bjelicu, na kom se vidi verbalna pretnja.

Sve se inače dogodilo u TC Galerija. Policija je obavila razgovor sa Petkovićem, i to posle prijave Nemanje Bjelice.

link za video.
https://sportal.blic.rs/sportske-ve...makaze-i-preti-pred-decom/2024020511403365620
 

Back
Top