НОВИ СРПСКИ БРЕНД: НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ министар правде

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
http://forum.krstarica.com/showthre...tkinji-flašu-hrvatske-vode-i-bacio-je-u-đubre

Aktivista tvituje iz aviona: Putujem sa Nikolom Selakovićem, ministar pije koka-kolu i vozi se "Lufthanzom"!

Aktivista Goran Miletić objavio je na svom nalogu na Tviteru da u istom avionu za Minhen s njim putuje i ministar pravde Srbije Nikola Selaković. To i ne bi bila tako zanimljiva informacija, da se ne zna da avion pripada nemačkoj kompaniji "Lufthaza", kao i da je ministar tokom leta pio "koka-kolu".

284926_pravni-fakultet011012ras-foto-rajko-ristic035_f.jpg

NikolaSelakovic.jpg

To je prilično neobično ponašanje za Selakovića, koji je nedavno priznao da je studentkinji oduzeo flašicu vode hrvatskog proizovđača, s obrazloženjem da je hteo da pomogne akciji "kupujmo domaće".

"Do juče smo diskutovali ovde o Nikoli Selakoviću i Jani, a sad je ministar dva reda ispred mene u Lufthanzinom letu za Minhenun", napisao je Miletić na svom profilu na Tviteru.

305296_selakovic-01_ff.jpg

Miletić, koji je programski direktor nevladine organizacije "Civil Rights Defeners", na pitanje tviteraša šta Selaković pije, kratko je odgovorio: "Ministar je pio koka-kolu".

305297_selakovic-02_ff.jpg

Usledile su brojne reakcije korisnika Tvitera:

"Neka dokaže da u Srbi nebeski narod, neka iskoči i uleti u JAT! ", napisao je Vojkan Arsić.

ГОРАН МИЛЕТИЋ???
То беше онај фрик којга је Кандићка најурила из фонда и који је 5-6 пута покушавао да постане што директор РТС-ас што неки државни повереника али су га увек (његови) одбили као блесавог?
Лик који се годинама шљамчи уз педере не би ли добио неку политички поен????

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Еееееее...ови слуђени "еуропејци" су стварно трагични...

када им неко помене вест из КУРИРА скачу као ошурени и чешу се и где их не сврби..,.али м+им је зато "таблоид" валидан извор информација!!!!!

ја не знам....али да глупост не постоји, "еуропљани" би је измислили.

:maramica::maramica::maramica::maramica:

ГОРАН МИЛЕТИЋ???
То беше онај фрик којга је Кандићка најурила из фонда и који је 5-6 пута покушавао да постане што директор РТС-ас што неки државни повереника али су га увек (његови) одбили као блесавог?
Лик који се годинама шљамчи уз педере не би ли добио неку политички поен????

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ne rugaj se.
Nisu NVO i pseudo LJiberaLJi krivi sto u njihovim redovima zdravih nema.
Rade s kim imaju.... a s obzirom na prirodu zadatka ( delovanje protiv interesa zajednice) i za ocekivati je da im je baza ogranicena na otpadnike.

Како имбецилна тема - чудо једно...... него лопуже из правосуђа се озбиљно плаше овог малог шпицастог са наочарима... он је врло опасан и врло интелигентан...

А прича о "флаши 'рвацке воде" догодила се давно пре него што је Селаковић постао министар...... а сада га сви нападају као бесни пси.... ако се буду придржавали тог правила неке би политичаре требало да обесе о бандеру гледајући њихов живот пре политике.......

Pre ove afere nisam imao nikakvo misljenje o Selakovicu.
Sada mi je uz Vuka Jeremica, jedina gotivna figura na politickoj sceni Srbije.

Lepo pre neki dan rece profesor sa BU: "Nove generacije su nacionalno svesnije".
Raduje me ta vest jer ova zemlja ima veliki problem sa sovinstima a jos vise sa kvazi mundijalistima i liberalima.
Takvi i pored ociju ne vide da upravo u EU, svaka zemlja veoma stiti svoje trziste a gradjani imaju svest o domacem proizvodu. Ne vide ni da je britanski liberal patriota a ne neko ko za Sorosevu dnevnicu samara roditelje nestalih kosovskih Srba.
Nista ne vide, dakle - slepci obicni.

Poslednja izmena:
Еееееее...ови слуђени "еуропејци" су стварно трагични...

када им неко помене вест из КУРИРА скачу као ошурени и чешу се и где их не сврби..,.али м+им је зато "таблоид" валидан извор информација!!!!!

ја не знам....али да глупост не постоји, "еуропљани" би је измислили.

:maramica::maramica::maramica::maramica:

Potpuno si u pravu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=12&dd=20&nav_category=11&nav_id=670589

Како имбецилна тема - чудо једно...... него лопуже из правосуђа се озбиљно плаше овог малог шпицастог са наочарима... он је врло опасан и врло интелигентан...

А прича о "флаши 'рвацке воде" догодила се давно пре него што је Селаковић постао министар...... а сада га сви нападају као бесни пси.... ако се буду придржавали тог правила неке би политичаре требало да обесе о бандеру гледајући њихов живот пре политике.......

Ko ga napada? Vise je dobio pojavljivanjem te vesti nego sto je izgubio. Gradi mu se imidz nacionaliste. Verujem da je on ovu Coca colu uzeo da bi je bacio u kantu.z:lol:

ajd sad da te imbecil priupita ... otkud ti znaš da se "lopuže iz pravosuđa plaše ovog malog špicastog sa naočarima" ... ?

Back