Ministar pravde oteo studentkinji flašu hrvatske vode i bacio je u đubre...

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković je na jednom predavanju, koje je svojevremeno održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred govora uzeo od studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre rekavši da to čini jer u pitanju nije domaća, srpska voda.
284926_pravni-fakultet011012ras-foto-rajko-ristic035_f.jpg
Selaković se zalaže za kupovinu domaćih proizvoda

- Pratila sam predavanje Nikole Selakovića. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Uzeo je moju flašicu vode i bacio je u kantu za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje, a Selaković je prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska - kaže studentkinja čija je flašica vode završila u smeću.

Ministar pravde u izjavi za Telegraf potvrđuje da se ovaj događaj odigrao u vreme kada je radio kao asistent na Pravnom fakultetu u Beogradu. On, međutim, dodaje da nije bilo incidenta i da je samo želeo da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda.

- Moj odnos sa studentima uvek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na delu pokazao kako se pomaže Srbiji - kaže ministar pravde.

Selaković dodaje da je važno da građani Srbije shvate da će najbolje pomoći svojoj zemlji kupovinom domaćih proizvoda i da se od najmanjih stvari mora početi.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...tske-vode-i-bacio-je-u-djubre-jer-nije-srpska

Још ако стопирају увоз разног ђубрета од којекуда,то ће бити права ствар.:ok:

pristina vrvi od raznih srpskih voda, mislim na suncobrane, one velike setajuce po restoranima, mislim da sam najcesce vidjao knjaz milos i radensku, ali bilo je i drugih, ako se ne varam "voda" i....

Nisi shvatio,nije problem sto je napravio Hrvat vec sto je iz inostranstva,sto u tvom primeru nije slucaj.

Svaka cast coveku, ali nije ispao fer prema devojci jer je trebao da joj da neku kintu onda

Pored toliko izvora ciste vode u Srbiji mi uvozimo vodu iz Danke Dojcland ?

То и јесте циљ наших душмана. Да оно што је наше и што је квалитетно ИЗВОЗИМО ЗА ЏАБАКА - а да ЊИХОВО ЂУБРЕ УВОЗИМО ПО ВИСОКИМ ЦЕНАМА...
Тренутно у Ц-маркету код мене (сада је Делезе) КРОМПИР ЈЕ УВОЗ ИЗ ХОЛАНДИЈЕ И АУСТРИЈЕ...z:((z:((z:(( и још стављају лажне велике етикете на мрежице од 2 кг.кромпира ГДЕ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА ПИШЕ ДА ЈЕ КРОМПИР ИЗ СРБИЈЕ - А ОНДА ИМА МАЛА ЕТИКЕТА СА СУПЕР СИТНИМ СЛОВИМА НА КОЈОЈ ПИШЕ ДА ЈЕ УВОЗ - и то по дуплим ценама него што је наш кромпир на пијаци... значи да још и лажу и доводе купце у заблуду.....

Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković je na jednom predavanju, koje je svojevremeno održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred govora uzeo od studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre rekavši da to čini jer u pitanju nije domaća, srpska voda.
284926_pravni-fakultet011012ras-foto-rajko-ristic035_f.jpg
Selaković se zalaže za kupovinu domaćih proizvoda

- Pratila sam predavanje Nikole Selakovića. Odjednom je ućutao, prekinuo predavanje i krenuo ka meni. Uzeo je moju flašicu vode i bacio je u kantu za otpatke. Svi smo bili u šoku! Očekivali smo obrazloženje, a Selaković je prokomentarisao da to čini jer voda nije srpska - kaže studentkinja čija je flašica vode završila u smeću.

Ministar pravde u izjavi za Telegraf potvrđuje da se ovaj događaj odigrao u vreme kada je radio kao asistent na Pravnom fakultetu u Beogradu. On, međutim, dodaje da nije bilo incidenta i da je samo želeo da ukaže studentima na neophodnost kupovine domaćih proizvoda.

- Moj odnos sa studentima uvek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na delu pokazao kako se pomaže Srbiji - kaže ministar pravde.

Selaković dodaje da je važno da građani Srbije shvate da će najbolje pomoći svojoj zemlji kupovinom domaćih proizvoda i da se od najmanjih stvari mora početi.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...tske-vode-i-bacio-je-u-djubre-jer-nije-srpska

Још ако стопирају увоз разног ђубрета од којекуда,то ће бити права ствар.:ok:

Ja zaista mislim da je nasoj privredi neophodan protekcionizam u uvozu i ogromne investicije.
Nego, ovo je jako licemerno i bezobrazno od doticnog. Jel su mu odela 1. Maj pirot ili mozda stranih marki? Jel vozi zastavu ili mozda Bavarsko vozilo?

Back