ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Elita Banovan Poruka 15.711 10.06.2009. u 15:05 - Novi skok cena: Zbog goriva poskupljuju meso, hleb... #26 Ja u zadnjih 3 meseca 2 puta navatao neke matorce u 03:30 ujutru kako pokusavaju da mi drpe benzin........pa vi vidite
Ja u zadnjih 3 meseca 2 puta navatao neke matorce u 03:30 ujutru kako pokusavaju da mi drpe benzin........pa vi vidite
Тихи Starosedelac Poruka 184.954 10.06.2009. u 17:02 - Novi skok cena: Zbog goriva poskupljuju meso, hleb... #27 dotle doslo? pa ono jeste - ako zivis u beogradu samo ti za benzin treba 200 evra mesecno. a gde su tu ostali troskovi ?
dotle doslo? pa ono jeste - ako zivis u beogradu samo ti za benzin treba 200 evra mesecno. a gde su tu ostali troskovi ?
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Elita Banovan Poruka 15.711 10.06.2009. u 17:12 - Novi skok cena: Zbog goriva poskupljuju meso, hleb... #28 Тихи: dotle doslo? pa ono jeste - ako zivis u beogradu samo ti za benzin treba 200 evra mesecno. a gde su tu ostali troskovi ? Kliknite za proširenje... Jednog sto sam snimio kako drpa(zapalio mi je) posle par nedelja vidim kako prodaje benzin na ulici......izvukao se sa punim rezervouarom Dotle doslo odavno
Тихи: dotle doslo? pa ono jeste - ako zivis u beogradu samo ti za benzin treba 200 evra mesecno. a gde su tu ostali troskovi ? Kliknite za proširenje... Jednog sto sam snimio kako drpa(zapalio mi je) posle par nedelja vidim kako prodaje benzin na ulici......izvukao se sa punim rezervouarom Dotle doslo odavno