Novi sef UMNIKA-a Riker najavio nezavisnost Kosova

Alekasandar2:
6. albanci umesto očekivanog naporetka se suočavaju sa nekom vrstom iyolacije.. naime, srbija uvodi sankcije onoj zemljio iz koje neka firma otvori predstavništvo na Kosovu. znači ako Amerika nešto polušđa, nacionalizuje se US Steel Serbia, BAT, Philipp moriss itd.. Nedaj Bože mercedes ne zatvopri prodajne objekte u šprištini, u srbiji n emože da se registruje ne jedan nemački auto. Ako se ne zatvore banke na kosovu, zatvaramo ih u Srbiji.

da dodam: srbija zbog ovakvih mera dobija sankcije,ono malo privrede propada,stopa kriminala progresivno raste,deca u srbiji nemaju sta da jedu,onaj ko moze krade i snalazi se,veca riba jede manju i srbija za veoma kratko vreme ekonomski devastirana i bioloski razorena postaje veoma lak plen za bilo koga ko zeli da je unisti..i srbija nestaje...to je cilj patriJota i domacina radikalskog usmerenja...propast srbije..lud je onaj ko to ne vidi ili ne zeli da vidi...

Hahahahaha!

tako je ali na kosofu gde vlada epidemija meningitisa i 50% zvanične nezaposlenosti. US Steel neće da reskira odlične poslove sa Srbijom zarad Šipaa. Niko neće, i zato će se aktivirati lobiji duvanskog i čelik kartela u Senatu... Kakav crni Albanski lobi....

POLITIKA JE STVAR MATEMATIKE I EKONOMIJE. koliko izgubiš a koliko dobiješ. Ako zapadu jasno stavimo do znanja koliko bi dobio a koliko bi puuuuno izgubio, onda smo.... pobedili.

Alekasandar2:
POLITIKA JE STVAR MATEMATIKE I EKONOMIJE. koliko izgubiš a koliko dobiješ. Ako zapadu jasno stavimo do znanja koliko bi dobio a koliko bi puuuuno izgubio, onda smo.... pobedili.
:-D :-D izgubio? ako bi se mi qrchili i nacionalizovali im pogone??????jel znas uopste ti sta prichas?????? imas li ti ikakvu predstavu o privrednim odnostima,ekonomiji,pravu i uopste bilo chemu? ili samo ovako chisto da lupis...taj ko bi nacionalizovao nesto americko ili evropsko bio bi za kratko vreme izopsten,sankcionisan i unisten...toliko

serb_pagan:
:-D :-D izgubio? ako bi se mi qrchili i nacionalizovali im pogone??????jel znas uopste ti sta prichas?????? imas li ti ikakvu predstavu o privrednim odnostima,ekonomiji,pravu i uopste bilo chemu? ili samo ovako chisto da lupis...taj ko bi nacionalizovao nesto americko ili evropsko bio bi za kratko vreme izopsten,sankcionisan i unisten...toliko

HAHAHAHAAHHAAH!

Pa važnije je americi milijarde koje su uložili u Srbiju nego ništa što su uložili na Kosovu! :shock:

AHahahah! Pa nemaš pojma o ekonomiji! Samo lupiš! :lol:

То што неко може да спроводи тај "принцип" (самовољу) - зато што је јачи, не значи да ми треба да аплаудирамо таквом понашању, нити да на власти толеришемо оне који такву политику Запада сматрају за исправну.

untouchable:
То што неко може да спроводи тај "принцип" (самовољу) - зато што је јачи, не значи да ми треба да аплаудирамо таквом понашању, нити да на власти толеришемо оне који такву политику Запада сматрају за исправну.
Ja sam za real .politiku...Služi se onim čime raspolažeš, dok ne dođeš do boljeg....Za sada je važno da se što više izboxuje za položaj Srba na kosovu tj. broj opština ,zaštita koja mora biti maximalna-Zaposlenje stvaranjem uslova za pravljenje malih firimi....E to je ono Što država srbija može Realno da uradi....Što se tiče aplaudiranje, aplaudirali mi ili ne 2 000 000 šiptara više ne želi da živi u Srbiji, niti će ikada više pristaiti na srpsku upravu....E, to je realnost.....

_Milanche_:
U intervjuu za današnje izdanje "Velta", Riker je isključio mogućnost podele Kosova i podsetio da je u vezi sa budućim statusom Kosova međunarodna zajednica odredila "tri NE", rekavši da "ne može da bude povratka na status od pre 1999, da ne može da bude pripajanja drugim državama, i da ne može da bude podele Kosova".

"Odluku će na kraju doneti Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija. Ali, ko pogleda ova tri 'ne', može da proračuna kakav će biti sadržaj statusnog rešenja. Ja neću da spekulišem o nezavisnosti. Ali, ko iz vida ne ispusti ono što su datosti, može da izračuna kakvo će biti rešenje", rekao je Riker.

Ovo znaci NE konacnom resenju Kosova a znaci DA dugotrajnoj neizvesnosti Kosova. Problem Kosova se nikada nece resili kao ni bilo koji drugi problem koji je resavao NATO pakt.

Njihov jedini cilj je da zadrze svoje vojno prisustvo zbog cega su i dosli!

Milanche sta si ti zakljucio iz te izjave okupatora?

Back