- Poruka
- 51.813
jbt nisam bio u Futogu jos od pre 10god na nekom motoskupu kad je svirao Moonshine dok je jos postojao...moracu na ekskurziju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre par godina dolazile švabe u futog, da pogledaju svoje kućene mogu da docekam debele nemice na strandu
ajmooooooo sunce zasijaj da se pije ladno pivo na spicu
Nije veća od one u centru. Slikao sam to nekada davno, ali mi nestadoše te slike.to je katedrala sa dva tornja, neki kažu i veća od one u centru novog sada
u njoj i dan danas ima ćivot sa nekim njihovim vitezom
fijuuuuu dobro jeNije veća od one u centru. Slikao sam to nekada davno, ali mi nestadoše te slike.
hhahahhaajne birra bite
ne ser BA eve ti piva ...Na ene...ziviO...nema zezanja bez prave raje...mislim na one bosance koji su "normalni" ne na brdjane ...ali da ne kvarim temu![]()
Ma taj iz Minhena se neće vratiti sigurno. Ti što pamte pa možda zbog nostalgije su pomrli davno, a njihova deca i unuci iz bogate i uređene zemlje sigurno neće doći ovamo, ne brini.uuuu jbt odma glasamo protuv restitucije
bolje bosanac nego neki iz Municha![]()
Zvao ih, ne rade vise, samo motorne blokove :/Nije nestala tema o Novom Sadu, tu je, a bila je pre od ko zna koliko godina pa je besmisleno to dizati. Za ovo što ti treba pitaj Cubi na Naselju, ali idi baš tamo, ne telefonom.
Daaa....
volimo i mimislim jasno je svima da voLem da jedem