Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
Da si pažljivo čitala, onda bi shvatila da to nije ono što sam napisao, tj. da je tvoj stav u najmanju ruku utopistički i vrlo brzo se raspadne u sudaru sa realnošću.
Naravno, i to može da se desi. Nije poenta biti jači, nego samo ubediti drugu stranu da se sukob nikako ne isplati.
E, sada... uvek postoje poremećeni ludaci koji bi glavom kroz zid... dešava se... no i za takve slučajeve postoji rešenje.
Sve zavisi od sastava stanara zgrade...mi smo samo par godina živeli u stanu ali smo imali sreće da su svi stanari skroz opušteni za sve. Kad je tako i niko ni na koga ne gunđa, onda ni ti nemaš pravo da gunđaš kad komšijska deca prave žurke ili komšinica pored ima lajavog psa. I vremenom se navikneš pa ti ništa ne smeta.
Ali zato su moje sadašnje komšije živeli u zgradi gde je svima smetalo sve...stanarima ispod je smetalo i škripanje stolica kad je slava, a nedaj bože da neko zapeva ili se pusti muzika. U takvoj zgradi je ludost pomisliti na kućnog ljubimca. Ja lično ne bih imao živaca da se oko toga natežem...imam kratak fitilj i ko zna šta bi se desilo.
znači, i to igranje đonom ne pali svida, osim ako nisi mazohista i voliš da život pretvoriš u horor.